PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

03.08.2020
tekst
tekst

Hrvatska

(FOTOGALERIJA) PUNA PODRŠKA UDRUGA IZ DOMOVINSKOG RATA Za kandidate HDZ-a u 6. izbornoj jedinici i nositelja liste Davora Božinovića

Foto: CroExpress

Foto: CroExpress

HDZ je dobio podršku tridesetak predstavnika udruga; roditelja poginulih nestalih i zatočenih, policije, dragovoljaca, veterana 2. gardijske brigade, specijalne policije…

Autor: CroExpress

Kandidati HDZ-a u 6. izbornoj jedinici predvođeni nositeljem liste i aktualnim ministrom unutarnjih poslova Davorom Božinovićem posjetili su u četvrtak Petrinju gdje su položili vijence i zapalili svijeće na gradskom groblju 2. gardijske brigade i pukovnika Predraga Matanovića. 

Davor Božinović i svi kandidati sa HDZ-ove liste dobili su punu podršku predstavnika braniteljskih udruga iz Domovinskog rata Sisačko-moslavačke i Zagrebačke županije te dijelova grada Zagreba NZI, NZZ, i Pešćenice. 

S nositeljem liste Davorom Božinovićem na gradskom groblju u Petrinji bio je i Josip Fakčevic zadnji zapovjednik Ratne PP Petrinja.

Nakon posjete obnovljenoj Policijskoj postaji Petrinja, druženje kandidata sa HDZ-ove liste u 6. izbornoj jedinici i predstavnika braniteljskih udruga nastavljeno je na petrinjskom kupalištu. U izjavi za medije ministar Božinović se zahvalio svim braniteljima, posebice umirovljenim policajcima s područja Banije koji su dali veliki obol u počecima Domovinskog rata. Istaknuo je kako njihova žrtva zaslužuje veću valorizaciju, te da treba nastaviti sve raditi da se to i ostvari.

FOTOGALERIJA:

26.06.2020.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.