PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

03.08.2020
tekst
tekst

Hrvatska

BROJ NOVOOBOLJELIH U RH - 95 Od ponoći je na snazi novi režim ulaska u Hrvatsku iz pojedinih zemalja, ali od danas i OBAVEZNO nošenje maski u javnom prijevozu

Foto: Hina

Foto: Hina

Broj oboljelih raste, uvode se mjere.

Br. pregleda: 1441

Autor: CroExpres

Broj novooboljelih od koronavirusa u Republici Hrvatskoj u 24-satnom razdoblju je 95, čime je ukupan broj oboljelih od koronavirusa 2483, priopćili su iz Stožera.

Od ponoći je na snazi novi režim ulaska u Hrvatsku iz BiH, Kosova, Srbije i Sjeverne Makedonije. To znači da će svi koji dolaze iz tih država morati po dolasku u Republiku Hrvatsku u samoizolaciju od 14 dana.

Također je od danas stupila na snagu odluka o obveznom nošenju maski u javnom prijevozu.

Jedna novooboljela osoba je iz Brodsko-posavske županije, jedna iz Šibensko-kninske, jedna iz Virovitičko-podravske županije, jedna iz Splitsko-dalmatinske županije i jedna iz Varaždinske županije.

Dvije novooboljele osobe su iz Istarske županije, dvije iz Sisačko-moslavačke županije, pet novooboljelih osoba je iz Zadarske županije, sedam iz Zagrebačke županije, devet iz Primorsko-goranske županije, 25 novooboljelih osoba je iz Grada Zagreba, a 40 novooboljelih osoba je iz Osječko-baranjske županije.

25.06.2020.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.