PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

07.07.2020
tekst
tekst

Hrvatska

SASTAVLJANJE IZBORNIH LISTA Plenković: Krstičević je dio HDZ-ovog tima i računam na njega

foto: HINA/POOL/Damir SENČAR

foto: HINA/POOL/Damir SENČAR

Dodao je da će se pitanjem sastavljanja izbornih lista početi baviti nakon srijede i turneje kroz Dalmaciju.

Autor: CroExpress

Predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković izjavio je u Dubrovačkim Vrtovima Sunca u Orašcu kako je Damir Krstičević, bivši potpredsjednik Vlade i ministar obrane, dio HDZ-ovog tima i da na njega računa na skorašnjim parlamentarnim izborima. Dodao je, prenosi Hina, da će se pitanjem sastavljanja izbornih lista početi baviti nakon srijede i turneje kroz Dalmaciju.

Plenković je danas sudjelovao na proširenoj sjednici predsjedništva Županijskog odbora HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije, koji je ocijenio jednom od najvažnijih HDZ-ovih organizacija sa sjajnim rezultatima.

"Puno je projekata koje Vlada podupire, a puno je i projekata EU koje kontinuirano ostvarujemo u ovom dijelu Hrvatske. Vidjeli smo gradilište Pelješkog mosta, a razgovarat ćemo o nizu aktivnosti kako unaprijediti život na krajnjem jugu Hrvatske", istaknuo je Plenković.

Premijer je prethodno obišao gradilište Pelješkog mosta, a u utorak će u Dubrovniku nazočiti svečanosti potpisivanja ugovora "Rekonstrukcija i proširenje Lapadske obale, II, III i IV. faza izgradnje".

26.05.2020.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.