Autor: CroExpress/Hina

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro u srijedu je objavio rezultate svojih kontrolnih pregleda koji su dobri, kako bi demantirao dezinformacije o svom zdravstvenom stanju.

Škoro je na svojem Facebook profilu napisao da je prije točno godinu dana bio na operativnom zahvatu ugrađivanja srčanih premosnica. ‘Ja sam odgovoran čovjek koji vodi računa o svom zdravlju i ovih sam dana obavio niz kontrolnih pregleda u KB ‘Merkur’ u Zagrebu te sada, iako to zakonski ne moram, objavljujem njihov rezultat’, rekao je Škoro.

U izvodu iz povijesti bolesti stoji da su zahvat, poslije operacijski tijek i rehabilitacijski period protekli uredno i bez komplikacija. Kontrolna obrada pokazuje potpunu uspješnost terapijskog postupka, stabilnu kliničku sliku, a učinjena obrada i testovi pokazuju uredan nalaz i pri maksimalnom fizičkom opterećenju. Zahvalio se svim hrvatskim liječnicima i medicinskom osoblju koje se o njemu brinulo.
‘Oni su nedovoljno plaćeni i država mora učiniti sve da ih zadržimo u Hrvatskoj’, poručio je.

Škoro je objavio svoje nalaze jer su, kako kaže, njegovi politički protivnici u javnost puštali dezinformacije o njegovom zdravstvenom stanju koje su vodile ka samo jednom zaključku – što će nam bolestan predsjednik? Na taj će način način, najavio je, tijekom kampanje objaviti i svoju imovinsku karticu, iako ni to nema obvezu učiniti. Pozvao je druge predsjedničke kandidate da učine isto.

Datum objave: 04.09.2019.