Sutra će biti lansirana web stranica www.safestayincroatia.hr putem koje će zainteresirani dionici moći pronaći relevantne informacije.

Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić sutra će u prostoru Nacionalne sveučilišne knjižnice u Zagrebu predstaviti projekt Safe stay in Croatia. 

Tim povodom bit će lansirana i web stranica www.safestayincroatia.hr putem koje će zainteresirani dionici moći pronaći relevantne informacije o tome što Safe stay in Croatia predstavlja, preuzeti sigurnosne oznake i ostaviti svoje dojmove.

Hrvatska je zbog dobrih epidemioloških prilika prošle godine bila prepoznata kao sigurna destinacija, na čemu nastavljamo raditi i u 2021.

Uz već na tržištu poznatu oznaku Svjetskog vijeća za putovanja i turizam (WTTC) Safe Travels, uvodimo i nacionalnu oznaku Safe stay in Croatia, koja je važan kotačić u etabliranju Hrvatske kao sigurne i poželjne destinacije, ali i poticaj svim dionicima u lancu putovanja za nastavak pridržavanja epidemioloških mjera. 

Primjena sigurnosnih i zdravstvenih protokola, kao i procijepljenost turističkih djelatnika, svakako će biti važan element percepcije Hrvatske kao sigurne destinacije.


Autor: CroExpress Datum objave: 24.02.2021.