Autor: CroExpress

Navijačka skupina zagrebačkog Dinama BBB u ovo krizno vrijeme pokazala je i pokazuje još uvijek veliko i vjerno ‘Plavo srce’ pomažući unesrećenima, bolesnima, potrebitima sugrađanima. Mnogo je svjedoka koji su oduševljleni njihovim angažmanom.

Od samog početka izbijanja korona-krize dostavljaju lijekove i namirnice za najugroženije skupine, a u potresu su pokazali svoju nesebičnost. Zagrebački kvartovi obljepljeni su plakatima na kojima su informacije za one kojima je potrebna pomoć. 

No, jedna objava koja kruži društvenim mrežama, a koju prenosi sportska revija potvrđuje da se ovi momci ne šale kada je pomoć u pitanju. Evo te objave zahvalnog čovjeka:

‘Danas, 27. ožujka .2020. godine stigli Bad Blue Boysi i sanirali crijep na krovu kod mene. Dečki iz Dubrave prva liga, svaka im čast, ne traže jelo, ni piće ni novce. Ne žele ništa, samo rade i pomažu ljudima u nevolji. Stigli sa dizalicom, sa svojim automobilima. Posao napravili profesionalno i bez naknade, i kreću dalje u pomoć drugim ljudima. U danu imaju 90 adresa. Osim toga, noću patroliraju zbog lopova. Bad Blue Boys, nek’ vas čuva dragi Bog’!

I nisu samo BBB-ovci angažirani u ovo vrijeme, zapravo navijačke skupine diljem zemlje stavile su se na raspolaganje svojim sugrađanima, Torcida, Armada, Kohorta, Tornado… Svaka čast!

Datum objave: 02.04.2020.