CroExpress

Prigodnu svečanost svojim dolaskom je uveličao i predsjednik HDZ-a i premijer Republike Hrvatske Andrej Plenković, ministri i brojni stranački dužnostnici.
Okupljenima su se najprije obratili domaćini, predsjednik PO HDZ-a Novi Zagreb-istok Frane Barbarić, predsjednik PO HDZ-a Novi Zagreb-zapad Dražen Hrkač i predsjednik PO HDZ-a Brezovica Vladimir Iviček.

Popraćen gromoglasnim pljeskom, predsjednik HDZ-a Andrej Plenković istaknuo je da je HDZ u odnosu na druge stranke napravio veliki demokratski iskorak.
87576558-2244713429166642-7265178425202049024-n.jpg
‘Prva smo stranka koja bira šest čelnih ljudi neposrednim izborom naših članova i članica. Mislim da je to jako dobro. Statut smo promijenili 2018., dakle u mandatu ovoga vodstva HDZ-a. Mislim da je to dobra poruka. Vezano uz nekakve opstrukcije i slične prozivke, ja lijepo molim sve kolege neka daju konkretne dokaze gdje, tko, kako, zašto, kada Središnjem izbornom povjerenstvu. Ja sam tražio moje kolege da provjere je li se nešto stvarno negdje događa. Nikakvih konkretnih primjedbi i dokaza nema. Prema tome, ovo plakanje po medijima je malo smiješno’, kazao je Plenković.

S obilježavanja 30. godišnjice stranke u Novom Zagrebu poslane su poruke zajedništva, te je upućen apel svim sudionicima unutarstranačkih izbora da se suzdrže od teških riječi, jer nakon unutarstranačkih slijede parlamentarni izbori nakon kojih HDZ vlast može zadržati samo stranačkim jedinstvom.

S obilježavanja 30. godišnjice HDZ-a u Novom Zagrebu poslane su poruke zajedništva, te je upućen apel svim sudionicima unutarstranačkih izbora da se suzdrže od teških riječi!Objavljuje CroExpressUtorak, 25. veljače 2020.

Datum objave: 25.02.2020.