Autor: CroExpress/Marinko Banović

U srijedu, 11. prosinca održana je sjednica uprave kluba SK CRO VIENNA BD GRUPPE na kojoj je izabrana nova uprava i funkcije unutar kluba za sljedeće dvije godine – onako kako nalaže statut kluba.
Stara uprava kluba donijela je jednoglasnu odluku o raspuštanju tijela i funkcija unutar kluba, pri čemu se nakon toga započelo sa zasjedanjem i glasovanjem za izbor funkcija koje su od vitalne važnosti za funkcioniranje i održivost kluba u cijelini.

Glasalo je 14 članova uprave na izbornoj skupštini.

Za predsjednika kluba ponovno je izabran Mato Stojanović, za dopredsjednika Frano Kaurinović, za tajnicu mag. Suzana Paichl, za blagajnika-rizničara Marinko Banović, za zamjenika blagajnika-rizničara Ljubica Vukoja, za administrativnog voditelja za šport i školu nogometa Ruža Stjepanović, za glavnog voditelja športa i škole nogometa Andrija Bubalović, za pomoćnika glavnog voditelja športa i škole nogometa Marko Geljić, za pomoćnika glavnog voditelja športa i škole nogometa za uzraste U8-U13 Marcel Pejić.

U Upravnom odboru još su članovi mag. Adela Hardi – glavna i odgovorna urednica novina Cro Vienna Vijesti, Zlatko Ilišević, Stjepo Pranjić, Leonardo Filipović, Anton Stjepanović, Josip Mišić, Jozo Matijević i Živko Đurić.
Pred novom Upravom je donošenje programa i plana rada Uprave za sljedeće dvije godine, sagledavanje stanja i budućnosti kluba i ostala ključna pitanja za funkcioniranje, održivost i napredak kluba.

Glavni cilj nove uprave je osigurati djeci najbolje moguće uvjete za rad, trening i napredak, podignuti kvalitetu i ozbiljnost rada na jednu višu razinu što će omogućiti postizanje još boljih športskih rezultata.

SK CRO VIENNA BD GRUPPE je športski i kulturni klub od velike važnosti za djecu i roditelje, trenere, i jedan od čimbenika kojim se ponose naši Hrvati u Beču a i cijeloj Austriji jer smo jedini nogometni klub izvan domovine Hrvatske koji ima selekciju mladeži od U8 do U23 uzrasta, s ukupno 200 mladih igrača na što smo posebno ponosni.

Želimo biti uvjereni da ćemo i nadalje imati potporu svih prijatelja, članova, dobročinitelja, roditelja i trenera kluba i da ćemo osnaženi ovogodišnjim rezultatima (ulazak u B Ligu) idućih, ali i narednih godina imati još veće uspjehe. A tu snagu i vjeru nam daju naša djeca-igrači koji svakodnevno naporno treniraju i koji zajedničkim snagama, timskim radom zajedno sa svojim trenerima, te senergijom mladih i iskusnih igrača donose uspjehe NAŠOJ I VAŠOJ CRO VIENNI, kazao je predsjednik kluba.
5053fbf414.jpg
Foto: SK SK CRO VIENNA BD GRUPPE
Novoj izabranoj upravi kluba i svim njenim članovima želimo puno uspjeha u radu kako u šporstkom smislu tako i u vođenju opstojnosti kluba kao najvećoj zadaći.

Sjednica Uprave SK CRO VIENNA!!
Idemo dalje zajedno???? u nove izazove i uspjehe????????????????????????????Objavljuje SK Cro-Vienna BD GruppePonedjeljak, 9. prosinca 2019.

Datum objave: 12.12.2019.