PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

18.02.2020
tekst
tekst

HR Iseljeništvo

PLENKOVIĆ I MILAS U VARAŽDINU Na trećoj sjednici Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske

Foto: Hina

Foto: Hina

Službeno otvorenje sjednice predviđeno je u subotu, 9. studenoga 2019. godine, s početkom u 9.00 sati.

Autor: CroExpress

U Varaždinu će se od petka 8. studenoga do subote 10. studenoga 2019. godine održavati Treća sjednica drugog saziva Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske.
Članove Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske primit će u petak, 8. studenoga 2019. godine, u 17.15 sati u Gradskoj vijećnici na Trgu kralja Tomislava 1, gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok.

Službeno otvorenje sjednice predviđeno je u subotu, 9. studenoga 2019. godine, s početkom u 9.00 sati u Hotelu Turist, na adresi Aleja kralja Zvonimira 1 u Varaždinu. Službenom otvorenju nazočit će predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas i drugi visoki uzvanici.
Nakon završetka radnog dijela, usvojenih zaključaka i preporuka s Treće sjednice drugog saziva Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske, u nedjelju 10. studenoga 2019. godine, u 13.30 sati predviđene su izjave za medije u Hotelu Turist gdje se održava sjednica.

Briefing za medije predviđen je za subotu 9. studenoga, prije službenog otvorenja sjednice Savjeta, u 8.20 sati u Hotelu Turist. Predstavnici medija na briefingu će biti upoznati s dvodnevnim programom, zatvorenim i otvorenim dijelom sjednice te predviđenim terminima za izjave.

Savjet Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske pomaže Vladi u kreiranju i provedbi politike, aktivnosti i programa u odnosu na Hrvate koji žive izvan granica Hrvatske, a čine ga najugledniji predstavnici hrvatskih zajednica iz cijeloga svijeta i predstavnici najznačajinijih institucija u Republici Hrvatskoj.

08.11.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.