PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

06.06.2020
tekst
tekst

HR Iseljeništvo

KAKAV PEH Nakon utakmice protiv Walesa, Ivan Rakitić morao pješačiti do doma

Foto: Instagram/ivanrakitic

Foto: Instagram/ivanrakitic

Problemi na serodromu.

Br. pregleda: 1528

Autor: CroExpress/Hina

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić, koji je u ponedjeljak sletio iz Cardiffa u Barcelonu, morao je ići pješke s aerodroma prema gradu nakon što su katalonski prosvjednici blokirali zračnu luku.

Rakitić, 31-godišnji vezni igrač Barcelone, vratio se u glavni grad Katalonije nakon što je u nedjelju igrao utakmicu između Walesa i Hrvatske koja je završila 1-1. Prosvjednici u Barceloni ogorčeni presudama katalonskim dužnosnicima nastoje blokirati lokalni aerodrom El Prat gdje je ranije tijekom dana došlo do policijske intervencije. Prekinute su željeznička i metro linija do grada. Ispred aerodroma nalaze se deseci nepomičnih, blokiranih automobila.

Rakitiću nije preostalo drugo nego s crnom putnom torbom krenuti pješke prema gradu, poput ostalih putnika koji su sletjeli ondje. Kasnije je ipak uspio uhvatiti taksi. 'Sve je sređeno, stigao je kući', rekla je njemu bliska osoba u telefonskom razgovoru za Hinu tijekom popodneva.

Odgođeno je 16 letova s tog aerodroma, 15 aviokompanije Vueling i jedan Iberije. Prosvjednici nastavljaju dolaziti pješke cestom prema aerodromu pa se se automobilima ne može ići ondje.

15.10.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.