PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

13.07.2020
tekst
tekst

HR Iseljeništvo

MATE BULIĆ U NEVJERICI 'Htjeli su zaraditi na laži, a to nije fer ni prema meni ni ljudima koji su se ponadali da dolazim u njihov grad'

Foto: Facebook/Mate Bulić službeno

Foto: Facebook/Mate Bulić službeno

Lažna najava koncerta.

Autor: CroExpress

U ponedjeljak su u Dubrovniku osvanuli lažni plakati na kojima je pisalo da na tržnici Gruž u utorak u 10 sati nastupa Mate Bulić. A da se radi o lažnim plakatima, fanove je putem Facebooka obavijestio tim popularnog pjevača. 'Saznali smo da su se pojavili plakati za Matin koncert koji nije dogovoren s nama i za koji mi nemamo nikakve informacije. Ne bismo voljeli da netko očekuje Matu i bude razočaran, zbog nečije neprofesionalnosti i širenja lažnih informacija. Srdačno, tim Mate Bulića', stoji u obavijesti.


Foto: Facebook/Mate Bulić službeno


I sam pjevač oglasio se za portal 24 sata. 'Prijatelj me nazvao i rekao da se vidimo na mom nastupu 17. rujna. Rekao sam mu da nemam pojma o čemu govori pa mi je uslikao plakat. Moj tim i ja nismo mogli vjerovati, htjeli su možda nekako zaraditi tom laži', rekao je Bulić. 'Ovo nije fer ni prema meni kao glazbeniku ni prema ljudima koji su se ponadali da dolazim u njihov grad nastupati', dodao je.

17.09.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.