Autor: CroExpress/PR

Prilikom kupnje novog NOA smartphonea uz opciju ‘staro za novo’ kupci mogu ostvariti dodatni popust do 300 kn. Osim toga kupnjom NOA mobitela doniraju se sredstva u humanitarne svrhe, te svaki uređaj ima dodatnu uslugu NOA Premium Care koja dodatno osigurava mobitel unutar prvih 12 mjeseci korištenja uređaja. Neki od NOA pametnih telefona koje možete odabrati u ovoj akciji su opisani u nastavku.
Iz Element serije uređaja izdvajamo četiri NOA smartphona s odličnom kamerom koja podržava oversampling tehnologiju, a to su NOA N20, NOA N10, NOA N7 i NOA P1. Upravo pomoću te tehnologije NOA N10 može snimiti fotografije od 96 MP, NOA N20 od 65 MP, NOA N7 od 80 MP, a najpristupačniji smartphone iz NOA Element serije, NOA P1 od 40 MP.

Najnoviji NOA smartphone, Hummer 2019 koji dolazi iz Rugged serije uređaja je idealan izbor za sve koji žele izdržljiv, a elegantan uređaj jer Hummer nije robusnog izgleda. Ako se bavite ekstremnim sportovima, outdoor aktivnostima ili vam treba mobitel koji će podnijeti učestale padove, NOA Hummer 2019 savršeno pristaje vašim aktivnostima!

NOA VIVO 4G iz Core serije modernog i minimalističkog izgleda namijenjen je manje zahtjevnim korisnicima i pristupačnije je cijene.

Svi NOA uređaji koji su uključeni u akciju #MOBITELIZACIJA dolaze s 12 mjesečnom NOA Premium Care uslugom. Ova pogodnost se odnosi na označene NOA mobitele iz Element, Core i Rugged serije, mogućnost zamjene isključivo je jedan stari mobitel za jedan novi mobitel.

Trgovine i lanci koji sudjeluju u #MOBITELIZACIJI su:
Bostel, Bukal, Emmezeta, Emobile, Epis, Florijan, Frigo&Co, Goga, H18 Megastore, KTC, LIN Trgovina, M.E.T., MP-Elektronika Shop, Pevec, Sancta Domenica, Smartshop, V&Tel, Vacom, Vinkoprom, Škoj, Špringer-net.

Akcija traje do 30. lipnja 2019. godine, a više informacija možete pronaći na www.mobitelizacija.hr.

PR objavu i fotografije možete pogledati i u Hangar 18 Media Centru.


Datum objave: 31.05.2019.