CroExpress/fra Mario Knezović

Zar nije uništavanje i najgrublje devastiranje života i suživota imenovanje ministra Selme Cikotića koji se dovodi u izravnu vezu odvođenja u ubojstva Hrvata u Bugojnu?

Je li ta i takva politika, takav pristup poruka drugima ubijajte, kradite, činite bezakonje i možete dogurati daleko? Je li to politika koja misli graditi BiH?

Sad je sve razotkriveno.

Sad je i najnaivnijima jasno da bošnjačkim liderima nije na pameti očuvanje Bosne i Hercegovine. Oni jasno po svojim dužnosnicima kažu da grade svoj nekakav prostor u kojem se nagrađuju oni koji su okaljali savjest u proteklome ratu u ‘čišćenju’ prostora od onih koji nisu njihovi.

Ovu Bosnu i Hercegovinu, nakon što ju je nepravedni Dayton uništio do polovice (dodjela polovice RS-u) sad će biti konačno dokrajčena nerazboritom i pogubnom bošnjačkom namjerom. Bosna i Hercegovina u kojoj se imenuju za ministre osumnjičeni ratni počinioci ne može biti ničija domovina.

Tim postupcima ona može biti samo domovina kriminalaca, lopova, prevaranata, nasilnika, osumnjičenih ubojica i korumpiranih političara.

Datum objave: 25.07.2020.