Djeci ne trebaju skupocjeni pokloni kako bi bila sretna.

Fotografija koja se pojavila na društvenoj mreži Imgur oduševila je ljude diljem svijeta. Postavila ju je mama s objašnjenjem da ju je podijelila jer nikad ne želi zaboraviti taj trenutak. 

“U obitelji nas je četvero i živimo u jednosobnom stanu već  tri godine. Podnošljivo je jer moje dvoje djece imaju tek dvije i četiri godine.

Ali, u zadnje vrijeme moj četverogodišnjak je često crtao svoju sobu i stalno nas ispitivao kad će moći dobiti svoju sobu.

Bio je nevjerojatno sretan i zahvaljivao nam na tako prekrasnoj ‘sobi’.

Na žalost, suprug je tek završio fakultet i s minimalnom plaćom uzdržava cijelu obitelj, pa selidba još uvijek nije opcija. Bliski prijatelj dao nam je stari krevet svog djeteta i napravili smo ‘kutak’ sobu za sina. Bio je nevjerojatno sretan i zahvaljivao nam na tako prekrasnoj ‘sobi’. Rekao je da će nazvati prijatelje iz svoje sobe i planirao kako će ju urediti.

Uvijek sam se žalila i uspoređivala svoj život s tuđima kojima je išlo bolje i nikad nisam bila zahvalna na onom što imam u životu.

U tom trenutku osjećala sam se blagoslovljeno, ali i posramljeno. Uvijek sam se žalila i uspoređivala svoj život s tuđima kojima je išlo bolje i nikad nisam bila zahvalna na onom što imam u životu.”, napisala je majka u opisu fotografije, prenosi portal miss7mama.


Autor: CroExpress Datum objave: 29.09.2020.