Poliklinika IMED jedna je od vodećih privatnih poliklinika za stomatologiju i estetsku kirurgiju u regiji koja se u svojih 12 godina poslovanja pozicionirala kao lider na području stomatologije i estetske kirurgije.

Osim što je poznata po stručnosti, jedna je od rijetkih stomatoloških poliklinika koja se može pohvaliti i svojom inovativnošću.

Naime, svojom jedinstvenom uslugom pod nazivom ,,ALL IN ONE“ omogućila je svojim pacijentima uslugu stomatoloških sanacija u općoj anesteziji.

Riječ je o zahvatu prilagođenom pacijentu gdje se u jednom aktu, u potpunoj anesteziji obave svi potrebni radovi. Istodobno se vade zubi, modelira i nadograđuje kost, ugrađuju implantati, bruse zubi i uzima otisak.

Ono što bi se standardnim protokolom radilo u nekoliko faza i više dolazaka u stomatološku ambulantu sada se obavi u jednoj posjeti dok je pacijent uspavan. Cijeli postupak za pacijenta je potpuno bezbolan, a idealan je za one koji se boje stomatologa, te žele maksimalan komfor.

Time je poliklinika IMED postala jedina stomatološka dnevna bolnica u Hrvatskoj koju čini tim od 45 ljudi koji uključuje liječnike, medicinske sestre, dentalne tehničare, anesteziologa, anesteziološkog tehničara i ostale.

Poliklinika IMED prepoznata je na tržištu u dentalnoj implantologiji razvijenoj na temelju više od 20 godina iskustva mr.sc. Marka Krmpotića, specijalista oralne kirurgije te ujedno i ravnatelja Poliklinike. U svojoj djelatnosti klinika ima razvijen i odjel za ortodonciju na čelu sa prof. dr. sc. Sandrom Anić-Milošević, te odjel za estetsku kirurgiju na čelu s mr. sc. Vladimirom Borićem, dr. med.


Selska cesta 90A, 10 000 Zagreb, Tel: 00385 1 3668 936

U vremenu kada se tehnologija toliko razvila da se u gotovo svim industrijama u potpunosti ili barem djelomično prelazi s analognih na digitalne procese, Poliklinika IMED ponovno prednjači na tržištu implementacijom potpune digitalizacije u svim segmentima stomatološke terapije.

Investicijom u najsuvremeniju opremu koja uključuje digitalni CBCT, intraoralni scanner,3D printer, CAD CAM, te brojne napredne software, u potpunosti je promijenjen pristup izradi dentalnih radova. Neugodno uzimanje otisaka zamijenjeno je intraoralnim scanom, komunikacija između liječnika i laboratorija je fluidnija, povećana je preciznost izrade radova koje tehničari dizajniraju u adekvatnom softwaru i šalju na izradu u supermodernu glodalicu ili 3D printeru vlastitog dentalnog laboratorija.

Stalna edukacija stručnog osoblja poliklinike IMED i profesionalizam liječničkog tima uz suvremenu tehnologiju omogućavaju vrhunsku uslugu u poliklinici.

Poznati po vrsnim stručnjacima i specijalistima iz svih grana stomatologije i estetske medicine, svojim pacijentima pružaju multidisciplinaran pristup pri čemu su uvijek sukladni najmodernijim tehnologijama današnjice.

Poliklinika IMED odličan je pokazatelj uspješnog poslovanja koje se razvilo spajanjem dugogodišnje tradicije i suvremene tehnologije.


Autor: CroExpress/Promo Datum objave: 13.10.2020.