Autor: CroExpress

Zdravlje i odmor – idealna su kombinacija koju nudi Dental centar Dubravica, najpoznatiji dentalni centar u Dalmaciji. Poliklinika je to koja već više od 15 godina uspješno radi s brojnim pacijentima iz cijelog svijeta. Ipak po dolascima prednjače pacijenti iz Italije i Njemačke koji zadovoljni rezultatima rado ovu kliniku preporuče svojoj rodbini i prijateljima.

Dental centar Dubravica smješten je u Vodicama, u srcu Dalmacije, popularnoj turističkoj destinaciji, u neposrednoj blizini dva nacionalna parka, te u blizini prekrasnog grada Šibenika. Savršena je to destinacija za novi i blistavi osmijeh.

Izvrstan stručni tim te najmodernije tehnologije uz pristupačne cijene dobitna je kombinacija ovog poznatog dental centra. Do sada su ugradili preko 15.000 implantata a za sve pacijente nude besplatan smještaj i transfer do zračnih luka.  

DENTALNI IMPLANTATI

Dentalni implantati su specijalni dio ekspertize tima u Dental Centru Dubravica koji vodi dr. Ivica Dubravica, dentist i implantolog s najvećim stupnjem edukacije u implantologiji (Master of Oral Medicine – Medical Faculty of the Westphalian Wilhelms University of Münster). Koriste isključivo implantate poznate njemačke marke K3PRO te implantate poznate švicarske marke STRAUMANN i Nobel doživotno garantiramo.

8fyDo1P.jpg

DCD tim nudi cijeli spektar dentalnih usluga, s naglaskom na kvalitetu protetskih radova koji se izrađuju po najvišim mogućim standardima kvalitete i vrhunske tehnologije u njihovom dentalnom laboratoriju.

BESPLATNI SMJEŠTAJ

Posebna važnost pridodaje se individualnom pristupu pa je uz pacijente prevoditelj, a kako bi sve prošlo bez straha i boli na raspolaganju je anesteziolog koji će se pobrinuti za sigurnu anesteziju i sedaciju. Pacijentima iz stranih zemalja transfer do Zračnih luka Split i Zadar je besplatan kao i smještaj u modernim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u blizini klinike u Vodicama.

NiK4pSI.jpg

Više informacija pročitajte na njihovim stranicama www.dcd.hr a rezervirati svoj termin i konzultacije možete na info@dcd.hr ili pozivom na broj telefona +38522444796

Datum objave: 05.11.2019.