Bauštela je, naravno, danas prošlost.

Mladi 21-godišnji Marco Pašalić do prošlog ljeta bio je potpuni anonimac, a nedavno je debitirao za prvu momčad velike Borussije Dortmund i pobudio zanimanje cijele hrvatske nogometne javnosti.

Pašalić je igrao protiv Bayerna u Superkupu, a odmah nakon je dobio poziv Igora Bišćana za okupljanje U-21 reprezentacije. Nažalost, ozlijedio se i trenutačno je još uvijek van terena, no uskoro bi se trebao vratiti utakmicama, piše Gol.hr.

Nedavno je u intervjuu za Socrates Magazin otkrio kako je radio na baušteli 2018. godine te da nije ni sanjao da će mu se život u potpunosti promijeniti nakon toga. Ubrzo je stigao poziv Borussije Dortmund, gdje sada igra za drugu momčad, a računaju na njega i u A sastavu. Bauštela je, naravno, danas prošlost.

Nakon što je to izjavio, mnogi nisu vjerovali u tu priču, pa je Pašalić objavio selfie iz 2018. s Mariom Šubarićem, također mladim hrvatskim nogometašem, koji danas nastupa za Augsburg.

“Našao bih se s prijateljima u 8:30 na kavi, popili bismo kavu i onda bih radio od devet do 17 sati na baušteli. Nakon toga bih sjeo na autobus i otišao na trening”, izjavio je Pašalić.

Pašalić je rođen u Njemačkoj 2000. godine, a ima dva nastupa za U-17 reprezentaciju Hrvatske. Prošlo je četiri godine od njegova zadnjeg nastupa za reprezentaciju, novi poziv je dugo sanjao i on je stigao iz ruku Igora Bišćana.


 

Autor: CroExpress Datum objave: 10.11.2021.