PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

02.07.2020
tekst
tekst

Aktualno

KAROLINA VIDOVIĆ KRIŠTO NOVO POJAČANJE DOMOVINSKOG POKRETA 'Zauzimat ću se za povratak Hrvata u domovinu'

Foto: Facebook/Domovinski pokret

Foto: Facebook/Domovinski pokret

Sve više javnih osoba podupire Miroslava Škoru i Domovinski pokret.

Autor: CroExpress

Nezavisna kandidatkinja Karolina Vidović Krišto novo je pojačanje Domovinskog pokreta na parlamentarnim izborima, izvijestili su u srijedu iz Domovinskog pokreta.

Novinarka, urednica, politička komentatorica te politička i medijska analitičarka na HRT-u kandidirat će se na listi Domovinskog pokreta u 9. izbornoj jedinici.

Karolina Vidović Krišto na Hrvatskoj radioteleviziji radi od 1996. godine, predsjednica je Upravnoga odbora Zaklade za hrvatsku povijest, a bila je članica Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za ekumenizam i dijalog. Autorica je dokumentarnoga filma 'Vaši vas ne žele', informativne emisije 'Hrvatska kronika BiH' te putopisnog serijala 'Moje rodno mjesto' i mozaične emisije 'Slika Hrvatske', koje je i vodila u sklopu međunarodnog programa HRT-a 'Slika Hrvatske', koji je osmislila i uređivala.

Dobitnica je međunarodne nagrade 'Global leadership Award' te nagrada 'Žena godine' Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u dijaspori, 'Osoba godine' Udruge hrvatskih branitelja i Zajednice povratnika i useljenika Karlovačke županije te Priznanja/plakete sv. Stošije za obranu ugroženih, osobito djece Zadarske nadbiskupije.

Najavila je da će se boriti protiv korupcije, zauzimati za zaštitu djece i za politiku integracije te za povratak Hrvata u domovinu. 

'Uz Božju pomoć i vaše povjerenje borit ću se protiv korupcije, protiv institucionaliziranja pedofilije, za zaštitu djece, za istinu i za politiku integracije, dolaska i povratka Hrvata izvan Hrvatske. Nije dovoljno birati pametne i domoljubne zastupnike. Trebaju usto i iznad svega biti čestiti i hrabri', izjavila je Vidović Krišto.

27.05.2020.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.