PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

07.07.2020
tekst
tekst

Aktualno

HTZ POKREĆE VELIKU PROMOTIVNU KAMPANJU 'The Vacation You Deserve Is Closer Than You Think'

Foto: HTZ

Foto: HTZ

Pokrenuta i platforma Enjoy The View From Croatia.

CroExpress/PR

'The Vacation You Deserve Is Closer Than You Think' nova je komunikacijska kampanja Hrvatske turističke zajednice koja se pokreće na tržištima u okruženju krajem ovog tjedna, odnosno početkom lipnja, na svim ključnim on line i off line komunikacijskim kanalima.

'U tijeku je finalizacija media planova koja se odnose na tržišta za čije je građane izgledno da će, nakon otvaranja granica u svojim zemljama, moći posjetiti Hrvatsku. Riječ je o vjernim turistima iz susjednih zemalja poput Austrije, Češke, Mađarske, Slovenije, Slovačke, Njemačke, Italije i Poljske. Za njih je pripremljena direktna i intenzivna oglašivačka pozivna komunikacijska kampanja.' izjavio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić.

Također, prošlog je tjedna pokrenuta i nova komunikacijska platforma EnjoyTheViewFromCroatia.

'Kreirali smo on line platformu odnosno komunikacijski „prozor“ kojeg za vlastitu promociju mogu koristiti svi hrvatski turistički djelatnici. Kampanja je ponajviše usmjerena na naša bitna tržišta s kojih gosti, zbog situacije izazvane pandemijom korona virusa, neće tako brzo doputovati u Hrvatsku. Radi se o zemljama kao što su Velika Britanija, Skandinavske zemlje, Francuska, Italija, ali i dalekim tržištima poput Kine, SAD-a i Južne Koreje', istaknuo je Staničić pozvavši sve turističke dionike da se uključe u kampanju i pošalju svoj nezaboravni pogled iz Hrvatske.

Za potrebe kampanje izrađena je posebna web stranica i Instagram profil na kojima se nalaze prelijepi 'pogledi iz Hrvatske'. U kreiranju platforme mogu sudjelovati iznajmljivači, vlasnici ugostiteljskih objekata, ugostiteljski djelatnici, djelatnici u agenciji, članovi turističke zajednice, stanovnici turističke destinacije i ostali akteri hrvatskog turizma i to na način da pošalju fotografiju ili video za koji misle da će najbolje prenijeti ljepotu zbog koje gosti dolaze u njihovo mjesto, bilo da se radi o pogledu prema moru, zalasku sunca, livadi, trgu, ulici ili gradskom kutku. Svi detalji kampanje mogu se pronaći na stranici www.croatia.hr.

26.05.2020.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.