Teolog laik i novinar Dražen Bušić podijelio je s javnosti svoja razmišljanja o iznimno ‘zahtjevnom’ vremenu koje je iza nas, ali i nevjerojatnu viziju vremena u kojem živimo. Evo tog članka:

RAZDOBLJE MRAKA ili biblijski rečeno: čas tmine je nastupio. Baš razmišljam kako sam svojevremeno molio da Bog zaustavi Ultru u Splitu jer je to bila neviđena strahota i sramota za cijeli naš narod. Ali kako se Ultra protezala iz godine u godinu ostao sam sasvim sam u toj molitvi, a reakcije su bile tipa, vidiš, tu se ništa ne može.

I onda je došlo ovo zlo pored kojeg je Ultra mala beba.

Ultra je stala, ali i sve drugo osim kontrole, a kako stvari stoje, ‘smiješi’ nam se kineski model. Znate li da je pogana i demonizirana partija postavila video nadzor doslovno svugdje pa i u malobrojnim ženskim samostanima? Časne su ih nekako uspjele namolit da ipak ne stave kamere barem u toalete.

Dakle, privatnost više ne postoji, a taj se val kontrole kao najluđi tsunami razlijeva na sve strane svijeta. Kineska kontrola dolazi nam u domove. Da, da, Zoom aplikacija je njihova! Moram priznati da mi ta alatka nikad nije sjela, od početka dok za to još nisam niti znao.

Još prije pola godine sam objavio knjigu Znakovi vremena i tamo napisao, iako to još nije bilo vidljivo, da ćemo svi osjetiti taj kineski model. Nažalost, sve se odvija sumanutom brzinom pa je sve vidljivije.

U pripremi su c-putovnice i ukidanje gotovinskog novca, ali mnogi kažu, neće to još dugo doći. Nije zapravo bitno kad će, već hoće li ili neće.

Do tada, što činiti?

Kao što znate Bog mi je nedavno dao riječ za Hrvatsku i svijet gdje između ostaloga kaže da svoje domove pretvorimo u domove molitve. Ovo je Riječ Gospodnja! Što nas može očuvati ako ne Gospodin koji dolazi po molitvi i slavljenju, po pokajanju i proglašavanju Njegove svete riječi?! Isus je rekao: Budni budite i molite! Kako je ovo odjednom postalo aktualno! Bog nam pomogao i BDM svojim zagovorom! Bog vas blagoslovio!


Autor: CroExpress Datum objave: 21.04.2021.