Autor: Z.S./RTL.hr
Poznati hrvatski kuhari Tom Gretić i Tomislav Špiček ‘zakačili’ su se pred kamerama RTL televizije tijekom popularnog kulinarskog showa koji se emitira na njoj.

Do svađe je došlo nakon što je Špiček dozvolio natjecateljima da sviraju gitaru i zapjevaju, unatoč tome što su imali samo 90 minuta za pripremu jela. Gretića je to razbjesnilo, gitaru im je uzeo i otišao iza kulisa. Kolega ga je gledao u čudu.

‘Vrapče ti je deset kilometara niže. Ja bih bio sretan da svaki drugi dan tamburaši zasviraju. Ja sam takav po prirodi’, poručio je Špiček bijesnom Gretiću koji mu je odgovorio pred kamerama.

‘Ako Špiček misli da treba biti ležeran, neka bude ležeran. Ja znam što ja mislim. Čuo sam pjesmu i gitaru za koje u vremenskoj odrednici od devedeset minuta nema mjesta. Ne želim ulaziti u to kako on vodi svoju kuhinju, ja znam kako ja vodim svoju kuhinju. U mojoj kuhinji se ovo ne bi dogodilo’, rekao je Gretić.

I pokazalo se da je bio u pravu – neki od kandidata nisu uspjeli dovršiti svoje jelo tvrdeći da im je nedostajalo par minuta vremena…

Datum objave: 17.04.2015.