Autor: Zoran Stupar

Engleski Daily Mail učinio je, iz hrvatske perspektive, doista zabavan gaf – oca domovine, dr. Antu Starčevića, nazvali su – tattoo majstorom.

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren svojoj kolekciji tetovaža ovih je dana odlučio dodati još jednu. Na Instagramu je objavio fotografiju procesa tetoviranja, u društvu s tattoo majstorom iz Hrvatske. Daily Mail objavio je fotografiju i popratni tekst.

Nova Lovrenova tetovaža, koja prikazuje dvije ruke jednu u drugoj uz natpis ‘Nikad te nećemo pustiti’, Britancima nije jasna, ali, kažu, jasno je da ga je tetovirao netko tko ga je već tetovirao u prošlosti. Nakon toga, Daily Mail piše da je ‘Dr. Ante Starčević putovao iz Lovrenove domovine Hrvatske da dovrši tetovažu za braniča s Merseysidea. Starčević ima tattoo studio u Karlovcu – gradu u središnjoj Hrvatskoj’, navode Britanci.

Naravno, tattoo majstor ne zove se dr. Ante Starčević. Zabuna je nastala jer su Britanci ‘googlali’ navedenog umjetnika čiji studio je smješten u Ulici dr. Ante Starčevića u Karlovcu.  Ime umjetnika je Marko Višnić.

Datum objave: 18.02.2015.