Autor: Zoran Stupar

U subotnjem izdanju popularne HRT-ove zabavne emisije, The Voice, i hrvatsko je iseljeništvo imalo svoju predstavnicu. Dajana Ćavar, 19-godišnjakinja iz njemačkog Pforzheima, mjesta između Stuttgarta i Karlsruhea, oduševila je publiku svojim glasom. Nažalost, članovi žirija ostali su okrenutih leđa i koštali je prolaska u naredni krug. No simpatična Dajana je zadovoljna.

– Bez obzira na sve, ja sam sretna što sam napravila taj korak i prijavila se na The Voice. Smatram da je veliki uspjeh što sam došla do ‘blind auditions’. Od cca 3000 prijavljenih iz cijele Hrvatske, do ‘blind auditions’ nas je došlo samo 80,90 talenata – kaže nam Dajana.

Iskustvo emisije, zbog koje je putovala sve do Zagreba, bilo je vrlo pozitivno. Cijela ekipa bila je jako pristupačna i ljubazna, a Dajana se lijepo podružila s drugim kandidatima.

– Za mene i moju obitelj, koja me je od prvog dana podržavala, to je bio jedan predivan doživljaj i pozitivno uzbuđenje, a ujedno smo proveli par nezaboravnih dana u Hrvatskoj. Čast mi je bila pjevati pred hrvatskim zvijezdama i to je bio jedan od razloga što sam se prijavila na hrvatski, a ne na njemački The Voice – govori nam mlada pjevačica.

Dajana nam kaže kako čovjek nikad ne smije prestati raditi ono što voli i kako treba vjerovati u sebe i svoje talente i nadati se.

– Iako ne u The Voiceu, nikad neću prestati pjevati jer je to moja velika ljubav. 

Datum objave: 16.02.2015.