Autor: CroExpress

Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH, pukovnik Zvonko Milas, vukovarski heroj:

Kolinda Grabar-Kitarović ima moj glas jer je sve ono što Milanović nije! Kao Vukovarac, drago mi je što ćemo opet imati predsjednicu koja voli i poštuje moj grad. Kao hrvatski branitelj i jedan od zapovjednika obrane Vukovara, drago mi je što ćemo opet imati predsjednicu koja štiti dignitet Domovinskog rata i jača pobjedničku Hrvatsku vojsku.

Kao državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH, drago mi je što ćemo opet imati predsjednicu koja, ponosna na svoj narod, neumorno gradi zajedništvo Hrvata diljem svijeta.

Zvonko Milas za Kolindu Grabar-KitarovićPukovnik Zvonko Milas, vukovarski heroj: Kolinda Grabar-Kitarović ima moj glas jer je sve ono što Milanović nije! Kao Vukovarac, drago mi je što ćemo opet imati predsjednicu ???????? koja voli i poštuje moj grad. Kao hrvatski branitelj i jedan od zapovjednika obrane Vukovara, drago mi je što ćemo opet imati predsjednicu koja štiti dignitet Domovinskog rata i jača pobjedničku Hrvatsku vojsku. Kao državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH, drago mi je što ćemo opet imati predsjednicu koja, ponosna na svoj narod, neumorno gradi zajedništvo Hrvata diljem svijeta. www.kolinda.hr/tvObjavljuje HDZ – Hrvatska demokratska zajednica u Utorak, 31. prosinca 2019.

Datum objave: 02.01.2020.