Autor: CroExpress

I dok se hrvatski domaćini trude svim gostima pružiti jednak tretman, neovisno o tome odakle dolaze, neki se gosti i u 21. stoljeću ponašaju potpuno suprotno svim civilizacijskim normama.

Unatoč tome što su Dubrovnik i okolna područja u Domovinskom ratu od srpskih i crnogorskih agresora pretrpjeli teška razaranja kao i gubitak ljudskih života, Vesna Pešić iz Beograda objavila je na svom Facebooku dva videa u kojima Dubrovnik i Cavtat naziva ‘srpskim gradovima’, u ‘najboljoj’ šešeljevskoj tradiciji.

S obzirom na to da su njeno ime i izgled dostupni hrvatskoj policiji, idući je na potezu MUP. Pešić je već prijavljena policiji – objavio je to Miloš Đukanović na njenom Facebooku, koji ju je prijavio zbog širenja mržnje. 

Na naš upit iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske odgovorili su nam kako nisu zaprimili prijavu građana protiv Vesne Pešić. No, naveli su kako su nakon našeg upita proveli kriminalističko istraživanje, međutim, u konkretnom slučaju, kažu, ‘nisu utvrđeni elementi prekršaja niti kaznenog djela’.

Datum objave: 24.08.2018.