Autor: CroExpress

Dan prije ukopa nesretnog dječaka Deana Kordića-Ivankovića, hrvatska zajednica prikupila je 192.065 dolara (oko 1,23 milijuna kuna) za liječenje njegove sestre Emme i druge troškove, koja je, kao i on, stradala od strujnog udara na vlaku u Čapljini.

‘Ispred obitelji Kordić željeli bismo svima iskreno zahvaliti (obitelji, prijateljima, članovima i prijateljima kanadsko-hrvatske zajednice i drugima) koji su velikodušno donirali kako bi pomogli olakšati financijski teret obitelji Kordić i dopustiti im da se fokusiraju na borbu i izlaženje na kraj s tragedijom i gubitkom
Inspirirajuće je iskusiti snagu i empatiju ujedinjene hrvatske zajednice. Hvala vam od srca, molimo vas da mislite i molite za mladu Emmu i obitelji Kordić i Ivanković’, priopćila je Kanadsko-hrvatska gospodarska komora koja je organizirala prikupljanje donacija i sada ih i zatvorila.

Dean Kordić-Ivanković (14) bit će pokopan u petak na groblju u Trebižatu. Emma (12) se trenutno liječi u Kliničkoj bolnici Sestre milosrdnice u Zagrebu. Ima teške opekotine na 70 posto tijela. 

Datum objave: 24.08.2018.