Autor: CroExpress

Hitna pomoć nije jedini problem života u Zaprešiću. Kako doznajemo od stanovnika ovog mjesta, muče ih i (navodno pitka) voda i užasan smrad u dijelu grada.

Kako su nam se požalili pojedini stanovnici Zaprešića, voda iz vodovoda im se čini prikladnom za sve, samo ne za piće i kuhanje. Pitka voda bi, smatraju, trebala bi biti prozirna i čista. Ova s priloženih fotografija to ni u kojem slučaju nije.

Užasan smrad u večernjim satima

Na pitanje pitke vode nadovezuje se i problem kanalizacije i otpadnih voda u dijelu grada. Kako doznajemo, otpadne vode i fekalije svakodnevno se ispuštaju u kanal Črnec koji, posljedično, užasno smrdi.

Smrad je, osvjedočili smo se, takav da guši i ‘grize pluća’. Lokalci nam kažu da se pojavljuje najčešće u večernjim satima. Najintenzivniji je, pojašnjavaju nam, kod Banovih dvora, naselja Jakšina pa sve do Osnovne škole Antuna Augustinčića.

Ovaj članak objavljujemo u najboljoj namjeri, uz nadu da će nadležni prionuti rješavanju ovih problema kako bi kvaliteta života u ovom krasnom malom gradu nadomak Medvednice bila još i bolja.

Datum objave: 17.08.2018.