Autor: CroExpress

Danas će u Livnu biti dočekan izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić. Prema nekim procjenama na gradskom stadionu bi se trebalo okupiti 50 000 ljudi, što će ovaj događaj učiniti najmasovnijim okupljanjem u novijoj povijesti Livna.
Osim Dalića, doći će i Ivan Perišić i Ante Rebić. Pjevat će Mate Bulić, Thompson, Dražen Zečić, Miroslav Škoro, Dalmatino, Jole i Alen Nižetić, javlja Livno Online.



Organizatori su pozvali sve da dođu do 18 sati kada fotograf Šime Strikoman planira napraviti milenijsku fotografiju s više od 30 metara visine. Fotografija, za koju je potrebno najmanje 5000 ljudi, prikazivat će izbornika Zlatka Dalića na konju kako u rukama drži pehar i loptu.

– Bit ću sretan i ponosan ako iz mog rodnog Livna pošaljimo u svijet poruku ljubavi, mira, zajedništva. Učinimo sve Hrvate diljem svijeta ponosnima. A to možemo našim zajedništvom, ali i ponašanjem na skupu bez incidenata i iskorištavanja bilo koga i bilo čijih poruka u pogrešne svrhe. Ujedinimo se u zajedničku misiju potpore Hrvatima u domovini i iseljeništvu. Pokažimo cijelom svijetu koliko srce ima naše malo Livno. Ovdje je moj narod, moja zemlja, moji ljudi, moji prijatelji… Nemojmo dopustiti da blate naš ugled i dostojanstvo, pokažimo svima da smo veliki u svemu. I u ovom slavlju – kazao je Dalić.

Datum objave: 24.07.2018.