Autor: CroExpress

Američki producent i glumac hrvatskih korijena, John Kera, prema scenariju Deborah Havaner producirat će film ‘Scared to Death’.

Ova napeta triler priča pratit će Meg Strader, koju otme serijski uhojica Kevin u malom gradu izvan Bostona. Ona se sprijatelji s tinejdžerom Harlanom Wallaceom, neuspješnim igračem bejzbola u svojoj školskoj ekipi, kojeg također otme Kevin. Meg i Harlan se udruže kako bi nadmudrili Kevina.

Kera se udružio Laurom Willoughby iz Willoughby Pictures kako bi producirali film, a produkcija će biti smještena u Massachusettsu. Producentska ekipa je počela s intervjuiranjem redatelja i glavnih glumaca za uloge.

Kako stoji u priopćenju za medije, Massachusetts je odabran zbog svojih pejzaža i osjećaja ‘starine’, uz mnogo ruralnih područja čija lokalna ekonomija bi mogla profitirati od ovog projekta. Producenti planiraju film objaviti u kinima diljem zemlje, ali i svijeta. Također, žele ga prikazati na filmskim festivalima kako bi i mediji počeli pričati o filmu. Nadaju se i ponekoj nagradi.

Sam scenarij je već osvojio treću nagradu na Međunarodnom filmskom i video festivalu Columbus.

Datum objave: 02.09.2016.