Humanitarni glazbeno-sportski spektakl “Srce Livna” održat će se u Livnu, 10. kolovoza 2023., na stadionu Zgona.

Organizatori ovog velikog događaja su nogometni klub Troglav Livno i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić.

Sportski dio programa donosi utakmicu u kojoj će sudjelovati legendarni hrvatski nogometni veterani. Na terenu će se naći slavna imena poput Bobana, Mandžukića, Kranjčara, Pletikose, Vrsaljka, Jarnija, Šimića, Šukera i mnogih drugih proslavljenih hrvatskih reprezentativaca. Oni će se suprotstaviti ekipi Livna i prijatelja, koju će predvoditi Zlatko Dalić i brojni drugi poznati hrvatski nogometaši. Ova utakmica obećava vrhunsku nogometnu zabavu i napetu atmosferu na stadionu Zgona.

Podsjetimo se kako je to izgledalo prošle godine:

Nakon sportskog dijela programa, slijedi glazbeni užitak za sve posjetitelje. Koncert će započeti po završetku utakmice, a na pozornici će nastupiti neki od najpoznatijih hrvatskih izvođača. Prljavo Kazalište, Mate Bulić, Tiho Orlić i mnogi drugi izvođači osigurat će vrhunsku glazbenu zabavu i nezaboravnu atmosferu koja će trajati do kasno u noć.

Važno je napomenuti da je ovaj događaj humanitarnog karaktera, što znači da će prikupljena sredstva biti namijenjena za pomoć i podršku potrebitima. “Srce Livna” predstavlja priliku za ujedinjenje sporta, glazbe i humanosti te će okupljeni posjetitelji uživati u jedinstvenom doživljaju koji spaja ljubav prema nogometu i glazbi s ciljem pružanja pomoći onima kojima je najpotrebnija.


Autor: CroExpress/Ivan Novokmet Datum objave: 18.07.2023.