Upoznavanje i razmjena iskustava obilježili su posjet djelatnica i djelatnika hrvatskog Veleposlanstva u Berlinu njemačkom Bundesratu, u četvrtak, 11. svibnja.

U posjetu su sudjelovali s ciljem upoznavanja s ovom važnom njemačkom institucijom, koja ima značajan utjecaj na političke procese u Njemačkoj.

Hrvatsko Veleposlanstvo u Berlinu zahvaljuje dragim i profesionalnim djelatnicama Bundesrata koje su s velikom ljubaznošću i stručnošću pružile uvid u rad ove institucije. Posjet je bio iznimno informativan i omogućio je djelatnicima Veleposlanstva da steknu dublje razumijevanje njemačkog političkog sustava.

Nakon uspješnog susreta, djelatnici hrvatskog Veleposlanstva izražavaju želju da će uskoro ugostiti djelatnice Bundesrata u Hrvatskom veleposlanstvu. To će pružiti priliku za daljnju razmjenu ideja, jačanje diplomatskih odnosa i produbljivanje suradnje između Hrvatske i Njemačke.

Ovaj posjet predstavlja još jedan korak naprijed u jačanju bilateralnih veza između dvije zemlje te potvrđuje važnost dijaloga i međusobnog razumijevanja.


Autor: CroExpress Datum objave: 12.05.2023.