Autor: Z.S.
Paola Šahović pretrpjela je teške ozljede nakon što ju je napao njen pas u Michelstownu u okrugu Cork u Irskoj, javljaju irski mediji.

Do napada je došlo oko 9:15 sati u ponedjeljak. Susjedi su čuli vriskove iz kuće koju Paola dijeli sa partnerom Erikom Kostešićem i odmah pozvali policiju. Policija nije mogla ući u kuću jer su vrata bila zaključana pa su preskočili zid sa stražnje strane, čuvši vrištanje. Psa su petorica policajaca izudarali palicama kako bi pustio ženu iz svojih snažnih čeljusti.

Paola je odvezena u bolnicu s teškim ozljedama. Odmah je podvrgnuta operaciji kako bi joj spasili jako izgrizene ruke, a nije sigurno da su spašene obje ruke.
Policija je razgovarala s Paolinim partnerom Erikom, na koga pas glasi, koji je pristao na uspavljivanje te je pas odmah uspavan, piše Irish Times.

Independent piše kako je pas stafordski bull terijer, jedna od 11 vrsta pasa koje su u Irskoj pod posebnom paskom, što znači da se u javnosti moraju voditi na kratkoj uzici i s brnjicom. 
Paola je psa na svom Instagramu u nekoliko navrata opisivala kao ‘najboljeg prijatelja’, a navodno je u Irsku stigla za Božić, kako bi se pridružila dečku koji je tu radio od ljeta.

Datum objave: 27.01.2016.