Došli Merkel, Obama i Putin u Bosnu i povede ih Mujo, kao dobar poznavatelj tih krajeva, u lov. Parkiraju kraj šume i krenu pješice. Vozači i novinari ostanu ih čekati kraj vozila. I tako prođu kilometar, dva, 10. I eto ti medvjeda. Ugleda on njih, a Mujo poviče:

– BJEŽIIIIIIIIIIIIIIII

Merkel i Obama odmah udare u trk, a iskusnom lovcu Putinu nije jasno zašto trče a imaju puške, on bi odmah pucao. No, krene za njima. Trče tako kilometar, kadli Merkel ostane bez daha. Putin stane da će upucati medvjeda, ali Mujo natovari Angelu na leđa i opet viče:

-BJEŽIIIII

…i udari u trk. Obama i Putin krenu za njim. Putinu opet ništa jasno, zašto ne pucaju? Trče oni još dva kilometra, kad posustane i Obama. Viče Mujo Putinu: ‘Stavi ga na leđa i BJEŽIIIII!’ Putinu sve nešto nije drago, pucao bi, ali ponosan da može pokazati da je jači od američkog predsjednika. Stavi on Obamu na leđa i bježe oni dalje od medvjeda.

Trče oni još dva kilometra, kad Putinu dosadi, on će upucati medvjeda. Baci on Baracka s leđa, okrene se i upuca medvjeda. Mujo se hvata za glavu, a Putin mu kaže:

– Ajde Mujo glupi Mujo, nećeš ti meni govoriti što da radim…

A Mujo odgovara:

– E kad sam ja toliko glup, sad ti nosi medvjeda još 5 kilometara!

Datum objave: 22.12.2015.