Veliki tjedan je već započeo, blagdanski produženi vikend stiže uskoro, a samim time i dobra prilika za uživanje i opuštanje u društvu najmilijih, obitelji i prijatelja.

Rivijera Crikvenica i ove godine za vas priprema pravu uskršnju poslasticu i to u subotu, 16. travnja. Pritom ne mislimo samo na tradicionalnu uskršnju, krušnu slasticu poznatu kao pogača ili pinca, šunku, jaja i drugo, već na cjelokupni program i ambijent u dvama mjestima crikveničke rivijere. U subotu će centar Crikvenice i Selca već u jutarnjim satima biti u blagdanskom ruhu, a podjednako će uživati i odrasli i djeca.

U Crikvenici i Selcu vrijedni umirovljenici dviju crikveničkih udruga pripremit će tradicionalni Uskršnji doručak za sve posjetitelje. Moći se će degustirati bogata ponuda uskršnjih delicija, djeca će uživati u zabavnim igrama i animaciji pripremljenoj samo za njih, face paintingu, a sve je popraćeno glazbenim programom. U Crikvenici će nastupiti vesele Mažoretkinje Grada Crikvenice te glazbeni sastav „Trio
Crikvenica“, dok će Selcem odzvanjati note glazbenog sastava „Ex“.

Na obje lokacije fotografirajte se u selfie pozama uz zanimljiva i originalna velika uskrsna jaja, koja prikazuju prepoznatljive detalje kulturno-povijesne baštine i običaja te pričaju priču kroz svoje šarene detalje. Osim mirisa uskršnjih delicija, u Crikvenici do 16. travnja širit će se i opojni mirisi raznolikog cvijeća, obzirom da tada završava četverodnevni „Sajam cvijeća“ ispred crikveničke tržnice.

Program subota, 16. travnja

CRIKVENICA (Trg Stjepana Radića):

10:00 – 12:00 Gastro ponuda tradicionalnih uskršnjih delicija – pisanice, šunka, pogača

Nastup Mažoretkinja Grada Crikvenice i glazbenog sastava “Trio Crikvenica“
Animacija i igre za djecu
Face painting
Na prostoru ispred tržnice 9:00 – 16:00 sati – Sajam cvijeća

SELCE (Obala hrvatskih branitelja):

10:00 – 12:00 Gastro ponuda tradicionalnih uskršnjih delicija – pisanice, šunka, pogača
Nastup glazbenog sastava “Ex”

Animacija i igre za djecu

Podsjećamo da se u crikveničkoj Preradovićevoj ulici od petka, 15. travnja održava „Cherry blossom“ festival, koji spaja gastro i eno ponudu, vinske i craft beer kušaone, prezentacije cocktaila i vrhunski zabavni program.

Sve vas pozivamo da posjetite Crikvenicu i Selce, probudite svoja osjetila te isprobate našu provjerenu formulu za dobar blagdanski provod – more, sunce, primorska glazba, ukusna hrana i gostoljubivi domaćini.

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice
Suorganizatori: Udruga umirovljenika Grada Crikvenice “Sunce”, Udruga umirovljenika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske

Pokrovitelji: Grad Crikvenica, Eko-Murvica d.o.o.


Autor: TZ Grada Crikvenice Datum objave: 14.04.2022.