Autor: Stella Hubmayer/Croacias Totales Radiosat

Mi, potomci hrvatskih iseljenika u Argentini, odrastali smo slušajući pjesme Olivera Dragojevića. Zato smo ove subote posebno uživali u nastupu benda Oliver Tribute, koji je u nama izazvao isti onaj osjećaj kojeg nam je prenosio legendarni Oliver.

Koncert je održan u subotu, 30 listopada u prostorijama Hrvatskog katoličkog centra sv. Nikola Tavelić u Buenos Airesu, pod pokroviteljstvom fra Jose Peranica. Dvorana je bila dupkom puna i svi smo mogli uživati u najljepšoj glazbi i sjajnim glasovima.

Od toliko predivnih Oliverovih pjesama, teško je izabrati što je bilo najljepše. Slušali smo Ako voliś me, Moje lipo, Moj lipi anđele, Neka se drugi raduju, Ključ života, Što to bješe ljubav,  Vjeruj u ljubav, Dobar dan, Piva klapa sotto voce, Sve bi da za nju, Dva put sam umra, Vjeruj mi i Cesaricu.

Osnivač benda Oliver Tribute je Ivan Marković, glas Olivera bio je Mariano Škarek, zbor su činile María Cecilia Fernadez Šarić, Cintia Škarek, Valeria Fernadez Šarić i Lorena Škarek.

U orkestru su zasvirali Ivan Marković i Juan Pablo Opačak (gitare), Wilson Gimenez (bas), Fernando Losada (glasovir) i Pablo Salerno (bubnjevi)

Specijalni gosti bili su Klapa BA, Juan Martín Opačak (bisernica), Mariano Borhi (brda), Lukas Marković (gitara) (Piva klapa sotto voce i Dobar dan) i Dani Detelić kao solist u pjesmi Moj lipi anđele.

Bend možete pratiti na Facebooku i Twitteru.



Datum objave: 02.11.2015.