NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

22.09.2017
tekst
tekst

HR Iseljeništvo

BULJ ODGOVORIO HANŽEKOVIĆU 'Skini skupa odijela i cipele i siđi među narod, građani su u kontejneru dok ti i tvoji partijaneri stvarate carstva'

Foto: Hina/Denis Cerić

Bogati odvjetnik gostovao u Nedjeljom u 2.

Br. pregleda: 17100

Foto: Hina/Denis Cerić

Autor: Hina/CroExpress

Mostov saborski zastupnik Miro Bulj reagirao je u nedjelju na ocjene odvjetnika i većinskog vlasnika Hanza Medije Marijana Hanžekovića da je Mostov prijedlog o ovrhama 'mehanizam za pritisak na Hanza mediju i HRT' kao i na prozivke koje mu je uputio zbog neplaćanja cijena ovrha za HRT - poručivši mu da Most neće dopustiti nastavak otimačine samo zato što im prijete Hanžeković i njegovi mediji te o njima svakodnevno iznose najgore prljavštine.

Hanžeković, čiji ured radi na poslovima ovrha HRT-ove pristojbe, Mostov prijedlog da se naplata dugova za radiotelevizijsku pristojbu preko ovrha prebaci HRT-u, a da to više ne provode odvjetnički uredi, u emisiji 'Nedjeljom u 2 ' HTV-a ocijenio je protuustavnim i pokušajem Mosta da se svidi biračima. Pritom je prozvao Mostova saborskog zastupnika Miru Bulja koji je svojedobno bio ovršen.

‘Ljudi ne vole plaćati, a oni ih pozivaju da ne plaćaju. Gospodin Bulj koji to predlaže, jedanaest puta je ovršen, devet puta naplaćen, što nije baš za preporuku da netko tko je saborski zastupnik ne poštuje zakone’, rekao je Hanžeković.

Bulj mu je odgovorio putem svoje facebook stranice poručio mu je da Most neće dopustiti nastavak otimačine samo zato što im prijete Hanžeković i njegovi mediji te o njima svakodnevno iznose najgore prljavštine

‘Pozivam gospodina Hanžekovića da izađe iz svojih kula bjelokosnih, skine skupa odijela i cipele i siđe među narod, pa vidi kako se te njegove ovrhe provode u praksi i koliki je broj građana u kontejneru dok on i njegovi partijaneri stvaraju carstva. Nemam namjeru pred Hanžekovićem i njemu sličnima pravdati se, ali zbog istine moram kazati kako su u mojem zajedničkom kućanstvu pokušali uvesti da plaćamo čak tri pretplate, dok jednu uredno plaćamo, a druge dvije tuže, presuđuju i ovršuju’, napisao je Bulj.

‘Tako se živi daleko od očiju surove stvarnosti gospodina Hanžekovića. Teško i jadno. Nisam se išao boriti sa suborcima za gospodina Hanžekovića i njemu slične, već za slobodnu i socijalno pravednu Hrvatsku svih građana, niti sam u politiku išao da bih pomogao sebi, već kako bih pomogao drugima i zaštitio javne interese. Pitam ga kako je moguće da uvijek baš on dobije takve poslove, pa i taj s Hrvatskom radiotelevizijom. To nije Hanžekovićeva prčija, to je javno dobro svih nas. Most neće dozvoliti nastavak otimačine samo zato što nam prijete on i njegovi mediji te o nama svakodnevno iznose najgore prljavštine’, poručio je.

Bulj je pritom ustvrdio da Hanžeković novcem koji je zaradio od naroda, ‘plaća jamčevine kako bi iz Remetinca izvlačio svoje političke pajdaše koji su mu tu poslove i omogućili’.

‘Neka me gospodin Hanžeković slobodno ovrši još ne 11, nego milijun i 11 puta, ali ovom narodu više neće izvlačiti zadnju kunu iz novčanika’, napisao je, iz ostalo, Bulj na facebooku.

07.11.2016.

Facebook screenshot

PREMIJER PLENKOVIĆ NE ODUSTAJE U govoru pred cijelim svijetom opet 'izazvao' Rusiju

22.09.2017.

Jedna od najuspješnijih mirovnih misija UN-a bio je UNTAES u istočnoj Slavoniji. Više>

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: Susret iseljenih Uzdoljana

FOTO: Germania - Croatia Bietigheim

FOTO: Velika Gospa

FOTO: IV. Hrvatske svjetske igre, treći dan

FOTO: Sommerfestival der Kulturen

FOTO: IV. Hrvatske svjetske igre, drugi dan

FOTO: Pripreme Croatie Bietigheim

FOTO: Medvedgrad

FOTO: Tvrđava Minčeta

FOTO: Proslava u Bad Cannstattu