NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

22.07.2017
tekst
tekst

Kultura

IZBOR ZA NAJLJEPŠU HRVATICU ISELJENIŠTVA Glasujte za miss fotogeničnosti!

Foto: Udruga Stećak

Na Izboru će sudjelovati 25 djevojaka iz 19 država.

Br. pregleda: 1133

Foto: Udruga Stećak

Autor: CroExpress

Udruga za očuvanje i promicanje hrvatske tradicijske kulture u Bosni i Hercegovini 'Stećak' i Hrvatska matica iseljenika iz Zagreba, pod pokroviteljstvom Državnog ureda za Hrvate izvan RH i Općine Tomislavgrad, organiziraju 3. reviju tradicijske odjeće i Izbor najljepše Hrvatice izvan Republike Hrvatske, koji će se održati 2. srpnja u Gradskoj športskoj dvorani u Tomislavgradu, s početkom u 19.00 sati.

Na Izboru će sudjelovati 25 djevojaka iz 19 država, i to: Švicarske, Švedske, Srbije, Slovenije, SAD-a, Rumunjske, Perua, Njemačke, Makedonije, Mađarske, Kosova, Italije, Čilea, Crne Gore, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Belgije, Austrije i Argentine.

Među natjecateljicama bira se najljepša djevojka, te prva i druga pratilja. Zanimljivo je da se iz pojedinih zemalja prijavilo više sudionica u različitim nošnjama iz krajeva kojih potječu njihovi preci.

Glasovati za Miss fotogeničnosti možete klikom na sljedeći link:

KLIKNI OVDJE

Djevojke će unutar ovog programa imati razna događanja gdje će posjetiti gradove Knin, Sarajevo i Mostar. Cilj ovog programa je susret i povezivanje Hrvata iz cijeloga svijeta, u svrhu promicanja naše zajedničke tradicijske kulture, upoznavanje i pružanje potpore Hrvatima u Bosni i Hercegovini, posebno u jačanju i očuvanju nacionalnog i kulturnog identiteta.

17.06.2016.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: IV. Hrvatske svjetske igre, treći dan

FOTO: Sommerfestival der Kulturen

FOTO: IV. Hrvatske svjetske igre, drugi dan

FOTO: Pripreme Croatie Bietigheim

FOTO: Medvedgrad

FOTO: Tvrđava Minčeta

FOTO: Proslava u Bad Cannstattu

FOTO: Tijelovo u Korntalu

FOTO: Sv. Ante u HKM Stuttgart

FOTO: Hamburg za Vukovar