NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

22.09.2018
tekst
tekst

Aktualno

MONI JE TOLIKO ŽELJNA MAŽENJA Da bi vam najradije zauvijek bila u krilu

Foto: Matija Tišlar

Traži dom.

Foto: Matija Tišlar

Foto: Helping Animals

Autor: Z.S.

Izmučena, istrošena od lošeg života, Moni je spremna za sretan život dostojan svakog živog bića. Stara je oko pet godina. Divnog je karaktera, nježna i smirena. Slaže se i s psima i s ljudima.

Toliko je željna maženja da bi najradije visjela čovjeku u krilu zauvijek. Kako je lovački pas, voli iskoristiti mali trenutak nepažnje pa je lovački nos zna odvući u avanturu, tako da budući udomitelji moraju paziti da to takvih situacija ne dolazi. Uz malo rada i strpljenja Moni može biti savršen pas.

Traži dom gdje će ostati zauvijek, gdje su ljudi svjesni toga da može poživjeti još 10-ak godina i neće je se rješavati kada dođe u obitelj ljudska prinova, selidba, razvod, novi posao u drugu zemlju... Moni je dosta stresa u životu i samo želi biti sretna. Cijepljena je, čipirana, kastrirana, očišćena od vanjskih i unutarnjih parazita.

Udomljuje se uz provjeru uvjeta i potpisivanje ugovora. Ne udomljava se na lanac, u box, šupu, garažu, lovcima već u kuću ili stan. Poželjan je tečaj za pse, ali nije uvjet. Redovita veterinarska skrb i kvalitetna prehrana je ono što se očekuje od budućih udomitelja.

Moni se nalazi u skloništu Velika Gorica koje možete kontaktirati na 095 400 0567.

14.09.2018.

Foto: Hina

MODRIĆ U PROBLEMIMA Španjolska traži da im plati 1,2 milijuna eura

14.09.2018.

Ranije je porezna uprava tražila od Modrića da plati 870.728 eura, optuživši ga za utaju poreza 2013. i 2014. godine. Više>

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: Adventure Racing Croatia 2018

FOTO: Romantična večer u Ninu

FOTO: Saljska fešta

FOTO: Doček Vatrenih

FOTO: 16. Ninska šokolijada

FOTO: Misa na otvorenom

FOTO: Navijači prije utakmice

FOTO: Navijači u Moskvi

FOTO: Turnir Slavko Bagarić u Nürnbergu

FOTO: Brijuni