NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

14.11.2018
tekst
tekst

Poslovne vijesti

POZIV ISELJENICIMA Nagradna igra - osvojite odmor iz snova u Hrvatskoj!

Epic Week

Sophia iz Velike Britanije, koja je otpjevala hrvatsku himnu, uskoro u Hrvatskoj na odmoru iz snova

Epic Week

Autor: CroExpress

Hrvatska turistička zajednica na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram pokrenula je posljednji četvrti nastavak odlično prihvaćene kampanje ‘Epic Week in Croatia - Last call‘. Kampanja nudi 218 aktivnosti za kreiranje idealnog godišnjeg odmora te nagradnu igru u kojoj pobjednik dobiva svoj tjedan iz snova u Hrvatskoj. Posljednji nastavak kampanje provodi se do 28. rujna te potiče fanove i potencijalne turiste da kreiraju svoj idealni odmor iz snova upravo u Hrvatskoj. 

‘Riječ je o jednoj od
popularnih promotivnih kampanja Hrvatske turističke zajednice koja je u svakom novom nastavku ostvarivala sve bolje promotivne rezultate. Kampanja je rezultirala kontinuiranim rastom interesa i broja fanova na društvenim mrežama koji sudjeluju u nagradnoj igri. Odličan odaziv i promotivne rezultate očekujemo i tijekom provedbe ovog posljednjeg nastavka u sklopu kojeg ćemo Hrvatsku prikazati kao zemlju bogate i široke ponude u kojoj svatko može pronaći zanimljivosti za sebe’, poručio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić, dodavši kako se kampanja provodi na ključnim emitivnim tržištima poput Njemačke, Austrije, Velike Britanije, Italije, Poljske, Češke i drugih, a sudjelovati mogu i ljubitelji putovanja iz Hrvatske.

Koncept ‘Epic Week’ kampanje sudionicima omogućuje kreiranje idealnog odmora i to putem posebno izrađene web stranice u sklopu koje se odabiru one aktivnosti koje čine nečiji odmor iz snova. Sudionici mogu birati lokacije, znamenitosti, gradove, ali i okuse koje žele doživjeti i okusiti tijekom svog posjeta Hrvatskoj. U nagradnoj igri sudjeluju svi oni koji su odabrane aktivnosti podijelili na društvenim mrežama, a u veliko finale ulaze oni čije su objave prikupile najveći broj lajkova. Glavnu nagradu osvaja osoba koja ima najbolji argumentirani opis zašto baš ona zaslužuje putovanje u Hrvatsku u sklopu kojeg će doživjeti sve ono što je odabrala za svoj idealni odmor. 

Dodajmo kako u sklopu posljednjeg nastavka kampanje i nagradne igre Hrvatska turistička zajednica, na odabrani program pobjednika, poklanja dodatni dan odmora i boravka u jednoj od destinacija iz kojih dolaze proslavljeni hrvatski nogometaši koji su osvojili odlično drugo mjesto na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. 
 
Sophia iz Velike Britanije uskoro u Hrvatskoj

Pobjednica prethodne kampanje i nagradne igre u kojoj je sudjelovalo više od 12 tisuća fanova, Sophia iz Velike Britanije, dolazi na svoj zasluženi odmor u Hrvatsku. Ona je kreirala originalnu video objavu u kojoj je pokazala zavidno znanje hrvatske povijesti i kulture te je čak otpjevala stihove hrvatske himne. Sophia će u Hrvatskoj boraviti od 15. do 23. rujna te će u tom razdoblju doživjeti baš onih sedam aktivnosti koje je odabrala, a to su razgled Zagreba na segwayu i obilazak Muzeja prekinutih veza (15.9.), obilazak Rastoka i vožnju kajakom po karlovačkim rijekama (16. i 17.9.), obilazak špilja u sklopu Parka prirode Velebit (18.9.), razgled Zadra (19.9) i otkrivanje čarobnih plaža u Ninu (20.9.), obilazak Nacionalnog parka Krka (21.9) te na koncu vožnju ziplineom u Omišu (22.9.).

Podsjećamo kako je treći nastavak kampanje, u sklopu kojeg je za pobjednicu odabrana Sophia iz Velike Britanije, ostvario doseg veći od 50 milijuna ljudi, a više od 60 tisuća novih fanova počelo je pratiti kanale Hrvatske turističke zajednice na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i Pinterest.

13.09.2018.

Foto: PR

PRODAJETE ILI KUPUJETE NEKRETNINU? Obratite nam se, spremni smo pronaći pravi izbor za Vas!

13.11.2018.

Dođite i posjetite nas u našem uredu u Šibeniku. Više>

Foto: Pixabay.com

U NEKOLIKO KLIKOVA DO POSLA U Austriji, Njemačkoj, Irskoj, Švedskoj...

13.11.2018.

Radna mjesta u inozemstvu, koja su trenutno u ponudi, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova. Više>

Foto: HTZ

ANGELO IZ ITALIJE Osvojio odmor iz snova u Hrvatskoj: 'Zadivljen sam koliko čarolija krije vaša zemlja'

12.11.2018.

Posljednji nastavak uspješne kampanje HTZ-a ostvario doseg veći od 11 milijuna ljudi. Više>

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: Holywin u Stuttgartu

FOTO: Čuvari hrvatske baštine, Filderstadt

FOTO: Promatranje ptica u Ninu

FOTO: Festival ‘Lošinjskim jedrima oko svijeta’

FOTO: Gospa velikog hrvatskog krsnog zavjeta u HKM Stuttgart

FOTO: Predsjednica u SAD-u

FOTO: Adventure Racing Croatia 2018

FOTO: Romantična večer u Ninu

FOTO: Saljska fešta

FOTO: Doček Vatrenih