NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

16.11.2018
tekst
tekst

Zabava

MANIFESTACIJA U POTPUNOSTI POSVEĆENA KUĆNIM LJUBIMCIMA Rezervirajte predzadnji vikend u rujnu

Foto: PR

U Crikvenici.

Foto: PR

Autor: CroExpress

Predzadnji vikend u rujnu rezerviran je za najveće njuške – naše najbolje četveronožne prijatelje. U Crikvenici će se od 21. do 23. rujna održati drugi po redu 'Crikvenica 4 Pets', manifestacija koja je u 2017. godini osvojila zasluženu nagradu 'Simply The Best' za najbolje tematsko događanje višednevnog trajanja u kategoriji 'Inovativni projekt u turizmu'.

Kao što joj samo ime kaže, manifestacija je to koja je u potpunosti posvećena kućnim ljubimcima, a posjetitelje očekuju raznovrsne zabavne aktivnosti na čak dvije lokacije – u centru Crikvenice i na plaži za pse 'Podvorska', na kojoj su se i ovoga ljeta opuštali i uživali psi i njihovi vlasnici iz brojnih zemalja.

U petak, 21. rujna, u centru grada vas očekuje sajam proizvoda i usluga za kućne ljubimce od 16 do 19 sati. Od 17 sati će Malinois klub 'Kvarner' prezentirati Agility sport za pse, a održat će se i demonstracija osnova dresure i trikova sa psima te korisna interaktivna radionica s vlasnicima pasa.

Subota, 22. rujna, je rezervirana za Nacionalnu kinološku izložbu CAC Crikvenica u organizaciji Hrvatskog kinološkog saveza od 9 do 17 sati te sajam proizvoda i usluga za kućne ljubimce od 10 do 19 sati u centru grada.

Kako bi uživali i naši najmlađi, u nedjelju, 23. rujna, od 9 sati će se na glavnom trgu održavati likovna radionica za djecu (tema: kućni ljubimci), zabavljat će ih klaunovi, a uživat će i u dječjoj predstavi 'Doktor od životinjica' te u dječjim plesnim i pjevačkim nastupima. Od 17 sati slijedi karneval kućnih ljubimaca. Kako bismo se naučili novim vještinama za naše čupavce, od 18 sati održavat će se cooking show za ljubimce – izrada slastica namijenjenih upravo njima. Od 10 do 19 sati održavat će se, kao i svaki dan manifestacije, sajam proizvoda i usluga za kućne ljubimce.
Na drugoj nas lokaciji, točnije na plaži za pse 'Podvorska' od 15:30 sati očekuje uređivanje i priprema ljubimaca za ranije spomenuti karneval, a s iste lokacije je start maškarane povorke ljubimaca i vlasnika.

Zainteresirani ste za prijavu vlastitog ljubimca na najveseliji ovogodišnji karneval? Ili vas on povlači za rukav i moli da ga prijavite? Prijave se vrše u Info centru Crikvenica, putem e-maila info@tzg-crikvenice.hr ili na broj mobitela 099 216 9313.

12.09.2018.

Facebook snimka zaslona

(VIDEO) DOK U HRVATSKOM ZDRAVSTVU VLADA NERVOZA Pogledajte što u ritmu muzike rade sestre, liječnice i pacijenti u Brazilu

09.11.2018.

Sestre, liječnice i pacijenti uz dobru lokalnu glazbu zajedno su - zaplesali... Više>

FOTO: Youtube

(VIDEO) POSLJEDNJA PJESMA KOJU JE LEGENDARNI Oliver Dragojević snimio

05.11.2018.

Za kraj ponedjeljka donosimo vam glazbenu poslasticu u duetu Olivera Dragojevića i Željka Bebeka. Više>

Kad Hrvata pitaju hoće li rakiju...

29.10.2018.

U svakoj šali pola istine, u nekima i cijela. Više>

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: Holywin u Stuttgartu

FOTO: Čuvari hrvatske baštine, Filderstadt

FOTO: Promatranje ptica u Ninu

FOTO: Festival ‘Lošinjskim jedrima oko svijeta’

FOTO: Gospa velikog hrvatskog krsnog zavjeta u HKM Stuttgart

FOTO: Predsjednica u SAD-u

FOTO: Adventure Racing Croatia 2018

FOTO: Romantična večer u Ninu

FOTO: Saljska fešta

FOTO: Doček Vatrenih