NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

22.09.2018
tekst
tekst

Iseljenički info

100% ZADOVOLJSTVA UZ 30% NIŽE CIJENE Čaroban romantični hotel u Zagrebu za savršeno vjenčanje Hrvata iz iseljeništva

Foto: Hotel Phoenix

Romantic hotel Phoenix**** je čaroban romantični hotel s četiri zvjezdice na istoku grada Zagreba na kojemu možete pronaći sve na jednom mjestu za svoje savršeno vjenčanje.

Foto: Hotel Phoenix

Autor: CroExpress/PR

Svjesni smo kako je našim dragim mladencima koji žive u inozemstvu vrlo teško prepustiti svoje povjerenje nekomu trećem kada je u pitanju njihov najvažniji dan u životu. Često se, u mjesecima prije same svadbene svečanosti, osjećate kao da ste ‘predaleko’ od samog mjesta najvažnijeg događanja svoga života i kao da ‘nemate ništa pod kontrolom’. Također, često niste niti u mogućnosti ‘skočiti do Zagreba za vikend’ i dogovoriti dekoraciju, fotografa ili razgledati razno razne sale za vjenčanja.

2

Radeći puno s mladencima u inozemstvu
, usavršili smo metodu kako vam olakšati činjenicu da ste toliko daleko od mjesta održavanja svadbene svečanosti te vam pomoći u samoj organizaciji i realizaciji. Naša misija je da osjećate da smo tu za vas, da smo vam uvijek na raspolaganju i da nam možete uz maksimalno povjerenje prepustiti svoj najvažniji dan u životu.

Naš Wedding Team je, kao prvo, nadasve susretljiv. Brzo i ažurno odgovara na mailove, kao i na telefonske pozive. Sve se možete dogovoriti pismenim ili telefonskim putem. U potpunosti su tu za vas, a s vremenom postaju vaši najbolji prijatelji i saveznici u organizaciji i realizaciji vašeg savršenog dana.

Vjerojatno veliki broj vaših gostiju dolazi iz inozemstva autima i ne znate ni sami gdje ćete ih sve smjestiti. Nemate brige, hotel Phoenix**** posjeduje veliki parking sa 120 parkirnih mjesta na kojemu gosti mogu parkirati svoje aute, kao i 52 hotelske sobe za smještaj uzvanika uz 50% privilege popusta za uzvanike mladenaca. Mladenci također imaju svoj mladenački apartman uključen u cijenu jelovnika i u njemu se mogu spremati, šminkati, fotografirati, ostaviti stvari i slično.

3

Za prijem vaših gostiju ne morate iznajmljivati šatore niti se gužvati u nekim malim dvorištima, stanovima, kućama, kafićima ili slično – hotel Phoenix**** posjeduje veliku predivnu terasu sa sjenicom na kojoj se mogu skupiti svi vaši cijenjeni gosti prije odlaska u crkvu, dočekati emotivan trenutak izlaza mladenke, proveseliti se uz piće i tamburaše te fotografirati ispred romantično dekorirane sjenice. U slučaju kiše ili nevremena, na raspolaganju imate romantični lobi svečane dvorane Magic Hall.

Crkva za održavanje ceremonije vjenčanja, odnosno prekrasno Svetište sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim selima, s interijerom od kojega zastaje dah, nalazi se 50 m od hotela te uzvanici mladenaca mogu bez problema, kao u dobra stara vremena, laganim korakom prošetati do crkve na vjenčanje svojih voljenih mladenaca.

4

Po povratku iz crkve romantic hotel Phoenix**** će svojim mladencima i uzvanicima upriličiti doček uz show cooking, aperitive, koktele i sladoled za najmlađe, a možemo vam osigurati i vatromet iznenađenja.

5

Sama svadbena svečanost može se odvijati u dvije različite svečane dvorane, Maestro i Magic Hall, ovisno o broju gostiju na svadbi. Svaka dvorana priča svoju priču i odiše drugačijim dekorom i romantičnom emocijom.

6

7

Dan nakon svadbe također zna biti izazovan, s obzirom da za većinu gostiju treba upriličiti ručak prije nego što krenu natrag na put u Njemačku, Švicarsku, Austriju, Irsku… Niti oko toga se ne trebate brinuti. U hotelu Phoenix**** možete organizirati ručak za dan poslije uz hranu koja je ostala nepojedena prethodnu noć na svadbenoj svečanosti.

8

Za sve ono što vam je potrebno na samoj svadbenoj svečanosti, u vidu dekoracija, fotografa, benda, DJ-ja, pjevača i svirača u crkvi, limuzine, light showa, pozivnica – za sve to i mnogo više smo tu da vam pomognemo i preporučimo neke od naših cijenjenih partnera, čije usluge, kao naši mladenci, dobivate uz privilege popust.

9

No, to nije sve od dobrih vijesti!

Romantic hotel Phoenix**** se uvijek trudi ugodno iznenađivati svoje romantičare, pa smo tako i ovoga puta odlučili iznenaditi sve vas buduće mladence koji tražite savršenu svečanu dvoranu za svoje vjenčanje.

U razdoblju od 3.8. do 3.10. ove godine traje naša velika akcija ugovaranja svadbenih svečanosti. Ukoliko ugovorite svadbenu svečanost u razdoblju trajanja akcije, neovisno o datumu vaše svadbene svečanosti, možete ostvariti 30% popusta na redovne cijene svečanih jelovnika.

FB banner__

Akcija popusta vrijedi za sve naše svečane jelovnike kao i za obje naše svečane dvorane – Maestro i Magic Hall.

No, to i dalje nije sve. Kako bismo vas dodatno razveselili, zlatna ribica vam ispunjava želju. S liste naših posebnih ponuda možete izabrati onu ponudu koja vam se najviše sviđa ili onu koja vam je najpotrebnija, te ju dobiti od hotela Phoenix**** - gratis.

Akcija traje samo dva mjeseca, tako da požurite s ugovaranjem svog mail, telefonskog ili individualnog termina prezentacije na kojemu možete dobiti sve odgovore na svoja pitanja. Naš Wedding Team vam je na raspolaganju kako bi ispunio sve vaše želje.

Javite nam se na 01/2006-333 ili na banket@phoenix.hr, a na našoj web ili Facebook stranici pogledajte pregršt fotografija sa svadbenih svečanosti održanih u romantic hotelu Phoenix****.

Romantic hotel Phoenix**** - The best wedding place.


03.09.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: Adventure Racing Croatia 2018

FOTO: Romantična večer u Ninu

FOTO: Saljska fešta

FOTO: Doček Vatrenih

FOTO: 16. Ninska šokolijada

FOTO: Misa na otvorenom

FOTO: Navijači prije utakmice

FOTO: Navijači u Moskvi

FOTO: Turnir Slavko Bagarić u Nürnbergu

FOTO: Brijuni