NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

22.06.2018
tekst
tekst

Zdravlje

TRAŽITE GDJE NADOMJESTITI ZUB(E)? Stručnjaci za implantate u srcu Dalmacije tu su za vas

U Dental centru Dubravica zahvate izvode stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom i najvišim stupnjem edukacije.

Autor: CroExpress/PR

U današnje vrijeme ne postoji niti jedno zamjensko rješenje koje može brzinom, kvalitetom i pristupom rješavati probleme bezubih čeljusti i nadomještanja zubi kao što to može implantologija.

O tome koliko zdravi zubi imaju važno mjesto u općem održavanju zdravlja govore i podaci da nedostatak jednog ili više zubi, kao i protetski radovi koji estetski i funkcionalno ne odgovaraju vašoj čeljusti, mogu dovesti do nepravilnog izgovora riječi, frfljanja, piskutanja u govoru, kao i do neprirodnog položaja čeljusti, što zna biti i bolno.

_MG_9899

Moderna stomatologija nudi brojne mogućnosti kako nadomjestiti zube protetskim radovima kao što su mostovi, proteze i slično. Stoga se mnogi pitaju zašto se odlučiti za tu danas mnogima znatno skuplju varijantu – implantate. Upravo zbog najveće moguće funkcionalne učinkovitosti i trajnosti te estetskih razloga, implantati su u velikom broju slučajeva najlogičniji izbor ukoliko želite imati zdrav i lijep osmijeh.

_MG_0602

Dentalni implantati su specijalni dio ekspertize tima u Dental Centru Dubravica koji vodi dr. Ivica Dubravica, dentist i implantolog s najvećim stupnjem edukacije u implantologiji (Master of Oral Medicine - Medical Faculty of the Westphalian Wilhelms University of Münster).

Koriste se isključivo implantati poznatih njemačkih i švicarskih marki za koje svojim pacijentima daju doživotnu garanciju.

_MG_0315

U Dental centru Dubravica implantološke i ostale stomatološke zahvate izvode stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom i najvišim stupnjem edukacije oralne medicine u implantologiji, uz pomoć vrhunske dijagnostike i stomatološke tehnologije, uz najviše standarde sterilnosti te korištenje najkvalitetnijih materijala poznatih svjetskih proizvođača.

- Zahvaljujući konceptu tehnologije čistih prostora s apsolutno čistim zrakom u čistim sterilnim sobama, sve operacije izvode se na najsigurnijoj razini i u zahvatima nema doticaja sa zagađivačima kao što su prašina, zračni mikrobi i čestice aerosola – ističe glavni doktor i vlasnik klinike, Ivica Dubravica.

_MG_0265

Cleanroom je koncept čistih prostora koji je u suvremenoj medicini sinonim primjene osnovnih normi i standarda za maksimalno povećanje sigurnosti tijekom izvođenja operativnih zahvata i maksimalne uspješnosti ugradnje implantata.

Stoga se bez straha obratite ovim stručnjacima, koji će vam ponuditi najbolje savjete i uslugu za vaš savršeni osmijeh.

Više o uslugama pročitajte na njihovoj web stranici, a naručiti se možete i putem maila na info@dcd.hr.

_MG_0257

22.05.2018.

Foto: PR

UGLEDNI STRUČNJAK NAM OTKRIVA Sve što ste željeli znati o estetskoj operaciji nosa

18.06.2018.

Dr. Vladimir Borić voditelj je odjela za estetsku kirurgiju u Poliklinici IMED. Više>

SUVREMENA RJEŠENJA KOD NEDOSTATKA ZUBI Iseljenicima su lako dostupna u Hrvatskoj

12.06.2018.

Zahvaljujući implantatima, mnogi su dobili novi osmijeh. Više>

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: Navijači u Nižnji Novgorodu

FOTO: 130 godina turizma u Crikvenici

FOTO: Disko na otvorenom u Crikvenici

FOTO: Na Palade

FOTO: Navijači na tribinama

FOTO: Pripreme za Hrvatska-Nigerija

FOTO: NK Croatia Bietigheim –SV Wachbach 2-4

FOTO: 'Mali Lurd' u Dalmaciji

FOTO: KSD Hajduk Nürnberg - DJK Oberasbach 3:0

FOTO: TsV Grünbühl - NK Croatia Bietigheim 2:2