NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

22.10.2018
tekst
tekst

Zdravlje

TRAŽITE GDJE NADOMJESTITI ZUB(E)? Stručnjaci za implantate u srcu Dalmacije tu su za vas

U Dental centru Dubravica zahvate izvode stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom i najvišim stupnjem edukacije.

Autor: CroExpress/PR

U današnje vrijeme ne postoji niti jedno zamjensko rješenje koje može brzinom, kvalitetom i pristupom rješavati probleme bezubih čeljusti i nadomještanja zubi kao što to može implantologija.

O tome koliko zdravi zubi imaju važno mjesto u općem održavanju zdravlja govore i podaci da nedostatak jednog ili više zubi, kao i protetski radovi koji estetski i funkcionalno ne odgovaraju vašoj čeljusti, mogu dovesti do nepravilnog izgovora riječi, frfljanja, piskutanja u govoru, kao i do neprirodnog položaja čeljusti, što zna biti i bolno.

_MG_9899

Moderna stomatologija nudi brojne mogućnosti kako nadomjestiti zube protetskim radovima kao što su mostovi, proteze i slično. Stoga se mnogi pitaju zašto se odlučiti za tu danas mnogima znatno skuplju varijantu – implantate. Upravo zbog najveće moguće funkcionalne učinkovitosti i trajnosti te estetskih razloga, implantati su u velikom broju slučajeva najlogičniji izbor ukoliko želite imati zdrav i lijep osmijeh.

_MG_0602

Dentalni implantati su specijalni dio ekspertize tima u Dental Centru Dubravica koji vodi dr. Ivica Dubravica, dentist i implantolog s najvećim stupnjem edukacije u implantologiji (Master of Oral Medicine - Medical Faculty of the Westphalian Wilhelms University of Münster).

Koriste se isključivo implantati poznatih njemačkih i švicarskih marki za koje svojim pacijentima daju doživotnu garanciju.

_MG_0315

U Dental centru Dubravica implantološke i ostale stomatološke zahvate izvode stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom i najvišim stupnjem edukacije oralne medicine u implantologiji, uz pomoć vrhunske dijagnostike i stomatološke tehnologije, uz najviše standarde sterilnosti te korištenje najkvalitetnijih materijala poznatih svjetskih proizvođača.

- Zahvaljujući konceptu tehnologije čistih prostora s apsolutno čistim zrakom u čistim sterilnim sobama, sve operacije izvode se na najsigurnijoj razini i u zahvatima nema doticaja sa zagađivačima kao što su prašina, zračni mikrobi i čestice aerosola – ističe glavni doktor i vlasnik klinike, Ivica Dubravica.

_MG_0265

Cleanroom je koncept čistih prostora koji je u suvremenoj medicini sinonim primjene osnovnih normi i standarda za maksimalno povećanje sigurnosti tijekom izvođenja operativnih zahvata i maksimalne uspješnosti ugradnje implantata.

Stoga se bez straha obratite ovim stručnjacima, koji će vam ponuditi najbolje savjete i uslugu za vaš savršeni osmijeh.

Više o uslugama pročitajte na njihovoj web stranici, a naručiti se možete i putem maila na info@dcd.hr.

_MG_0257

22.05.2018.

FOTO: Pixabay

5 RANIH SIMPTOMA RAKA GUŠTERAČE Koje ne smijete ignorirati

18.10.2018.

Rak gušterače na visokom je četvrtom mjestu među uzrocima smrti od malignih bolesti. Više>

Foto: Pixabay

KAKO STRES S POSLA Ostaviti za sobom

16.10.2018.

Donosimo vam nekoliko savjeta o tome kako možete s ukućanima podijeliti svoja iskustva s posla, a da na njih ne prenesete stres. Više>

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: Promatranje ptica u Ninu

FOTO: Festival ‘Lošinjskim jedrima oko svijeta’

FOTO: Gospa velikog hrvatskog krsnog zavjeta u HKM Stuttgart

FOTO: Predsjednica u SAD-u

FOTO: Adventure Racing Croatia 2018

FOTO: Romantična večer u Ninu

FOTO: Saljska fešta

FOTO: Doček Vatrenih

FOTO: 16. Ninska šokolijada

FOTO: Misa na otvorenom