NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

25.09.2018
tekst
tekst

Iseljenički info

AKO TRAŽITE ODLIČNU LOKACIJU ZA LJETOVANJE Hotel 'Jadran' se nalazi u samoj staroj jezgri Šibenika

Foto: Hotel Jadran

Ne propustite zanimljivosti Šibenske rivijere.

Foto: Hotel Jadran

Autor: CroExpress/PR

Jedinstvena lokacija Hotela JADRAN u Šibeniku glavni je razlog zašto mu se gosti uvijek iznova vraćaju. Naime, hotel se nalazi u staroj gradskoj jezgri. Smješten je tik uz more i glavnu gradsku rivu, s koje redovito polaze izletnički brodovi u smjerovima razvedene Jadranske obale i prirodnih fenomena Kornata.Nadomak Hotela nalazi se Katedrala Sv. Jakova na koju su Šibenčani posebno ponosni jer je 2000. godine uvrštena na UNESCO-ov popis svjetskog kulturnog nasljeđa.

Hotel JADRAN nudi udoban smještaj poslovnim ljudima i turistima iz cijelog svijeta. Kategoriziran je s dvije zvjezdice i obuhvaća 57 soba. Sve sobe nude pogodnosti kao što su SAT TV, telefon i besplatan WIFI. Osim toga, posjetitelji mogu uživati u autentičnom dalmatinskom ambijentu taverne Kula u prizemlju hotela, te raznim dalmatinskim specijalitetima i vrhunskim vinima u a-la carte restoranu, ili ukusnim slasticama na terasi kavane s prelijepim pogledom na more.Također, RIVIJERA Hotel JADRAN nudi mogućnost organizacije raznih poslovnih okupljanja i domjenaka, banketa i svih ostalih svečanih manifestacija.

Ne propustite zanimljivosti Šibenske rivijere. Osigurajte si ugodan boravak na idealnoj lokaciji u Hotelu JADRAN Šibenik!

16.05.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: Festival ‘Lošinjskim jedrima oko svijeta’

FOTO: Gospa velikog hrvatskog krsnog zavjeta u HKM Stuttgart

FOTO: Predsjednica u SAD-u

FOTO: Adventure Racing Croatia 2018

FOTO: Romantična večer u Ninu

FOTO: Saljska fešta

FOTO: Doček Vatrenih

FOTO: 16. Ninska šokolijada

FOTO: Misa na otvorenom

FOTO: Navijači prije utakmice