NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

22.04.2018
tekst
tekst

Poslovne vijesti

SVJETSKA NAUTIČKA ELITA STIŽE U SPLIT U srijedu počinje Croatia Boat Show

Foto: CBT

Na sajmu će tradicionalno nastupiti tvrtke iz svih grana nautičke industrije.

Foto: CBT

Autor: CroExpress

Grad Split će od 11. do 15. travnja 2018. biti domaćin sajma Croatia Boat Show koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite. Luke nautičkog turizma, brodograditelji, proizvođači brodske opreme, čarter tvrtke, ugostitelji i mnogi drugi predstavnici turističkog i gospodarskog sektora okupit će se na Zapadnoj obali kako bi prezentirali svoje proizvode i usluge na atraktivan način.

Na sajmu će tradicionalno nastupiti tvrtke iz svih grana nautičke industrije: renomirani domaći i inozemni graditelji plovila za razonodu svih vrsta, od velikih motornih jahti, preko jedrilica i katamarana, do gumenjaka i pomoćnih brodova, zatim proizvođači nautičke opreme, brodskih i vanbrodskih motora, elektronike i ribolovne opreme te čarter tvrtke. I ove godine na Zapadnoj obali svoju će ponudu predstaviti i brojne auto kuće.

Predstavit će se, između ostalih, Yacht Charter Croatia, ovlaštena charter agencija i članica Hrvatske gospodarske komore.


Foto: Yacht Charter Croatia

Croatia Boat Show održava se na Zapadnoj obali u Splitu, dakle samo nekoliko minuta hoda od gradskog središta i Dioklecijanove palače. Većina plovila bit će izložena u moru, u svome prirodnome ambijentu, pa će klijenti i posjetitelji imati priliku okušati se u testnim vožnjama i na najbolji način procijeniti kvalitetu i performanse plovila za koje su zainteresirani. Sajam će površinom biti veći nego prijašnjih godina, kako u morskom, tako i u kopnenom dijelu.

Kroz dvadeset godina održavanja međunarodni nautički sajam Croatia Boat Show nametnuo se kao prepoznatljiv brend hrvatske nautičke industrije te nezaobilazna smotra za sve ljubitelje brodova i plovidbe na početku sezone. Splitska smotra nautike slovi za jednu od najbolje organiziranih nautičkih priredbi u regiji, a impresivna pozornica hrvatske i inozemne nautičke industrije iz godine u godinu potvrđuje svoj značaj na karti sajmovanja te zasluženo nosi epitet hrvatskog Superbranda.


Foto: Yacht Charter Croatia

CROATIA BOAT SHOW idealno je mjesto za sklapanje poslova, direktan kontakt s klijentima i prezentaciju svih noviteta u nautičkoj industriji. Prema svim pokazateljima, Hrvatsku očekuje još jedna rekordna turistička sezona, a kao i prijašnjih godina, najveći rast ponovno se očekuje u nautičkom sektoru, ne samo kada je u pitanju propulzivno tržište čartera, već i prodaja plovila za razonodu.

09.04.2018.

Foto: TZ Crikvenica

ODRŽAN 'BUY CROATIA' Kvarner je regija s najdužom tradicijom u zdravstvenom turizmu

22.04.2018.

Crikvenica je proglašena najboljom destinacijom zdravlja u 2017. godini. Više>

Foto: Adriatic Development Group

BISTE LI VOLJELI OVDJE ŽIVJETI? Prodaju se stanovi na predivnom šetalištu u Opatiji

19.04.2018.

Zora Residence višestambeni je objekt koji se sastoji od 4 nadzemne i 2 podzemne etaže. Više>

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: Prvopričesničko misno slavlje u Kehlu

FOTO: Kotorvaroška večer

FOTO: Croatia Bietigheim - Höfingen

FOTO: Croatia Bietigheim - FC Marbach

FOTO: Medulin

FOTO: Došlo je proljeće

FOTO: Dani UHPA-e

FOTO: Croatia Bietigheim - Marbach 2:0

FOTO: Prosvjed protiv Istanbulske konvencije

FOTO: Obnova u Grazu