NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

17.08.2018
tekst
tekst

Hrvatska

ZA NE POVJEROVATI Dva dana prije početka Eura u rukometu ne zna se da li će se igrati u zagrebačkoj Areni!

Foto: Miloš Vujčić / Wikimedia commons

Pritisak vlasnika dvorane.

Foto: Miloš Vujčić / Wikimedia commons

Autor: CroExpress

U utorak, tri dana prije početka Europskog rukometnog prvenstva, tvrtka Ingra - koja je gradila zagrebačku Arenu i njezin je vlasnik - zaprijetila je zatvaranjem te dvorane zbog, navodnih, neraščišćenih računa oko najamnine, koju su trebali plaćati Grad Zagreb i Vlada. Iz Hrvatskog rukometnog saveza i Grada poručuju - utakmice će se igrati.

Zagrebački gradonačelnik Bandić spušta loptu na zemlju. 'Holding je sve platio, nema dugova. Indeksacija je osam mjeseci na djelu, zatraženo je mišljenje Pravnog fakulteta - mislim da je sada to pri kraju', kazao je Bandić koji je građanima poručio da kupe kartu za utakmice i u Splitu i u Zagrebu jer će Hrvatska u finale.

Kako
HTV doznaje, Vlada je sve svoje obveze podmirila sa zadnjim danima prošle godine i zato nema razloga da se utakmice ne igraju u Areni. Iz Ingre nisu htjeli davati izjave. Poručuju - o svemu će se oglasiti u srijedu. 

Informacijom o mogućem zatvaranju Arene - u Hrvatskom rukometnom savezu ostali su iznenađeni. Tomislav Grahovac, predsjednik HRS-a samo je kazao kako mu je teško shvatiti da se sve ovo događa nekoliko dana prije početka prvenstva.

10.01.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: Saljska fešta

FOTO: Doček Vatrenih

FOTO: 16. Ninska šokolijada

FOTO: Misa na otvorenom

FOTO: Navijači prije utakmice

FOTO: Navijači u Moskvi

FOTO: Turnir Slavko Bagarić u Nürnbergu

FOTO: Brijuni

FOTO: Slavlje u iseljeništvu

FOTO: Slavlje za pamćenje