NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

21.10.2017
tekst
tekst

Poslovne Vijesti

KAKO RAZVITI STRATEGIJU IZVRSNOSTI? Dođite na tribinu i doznajte!

Ilustracija (foto: Pixabay.com)

Strategija izvrsnosti izbor je i razvoj najboljeg mogućeg načina poslovanja.

Ilustracija (foto: Pixabay.com)

Autor: CroExpress

Hrvatska gospodarska komora poziva vas 13. listopada u 11 sati na 143. tribinu koja će se održati u Vijećnici HGK na Rooseveltovom trgu 2 u Zagrebu. Cilj je tribine uputiti tvrtke i institucije te sve zainteresirane kako da kreiraju, razvijaju, provode i prilagođavaju razvojne strategije u poslovnom okružju ne bi li bolje poslovali. Ostvarivanje dobrih poslovnih rezultata primjenom strategije izvrsnosti dugoročno je ulaganje u unapređivanje poslovnih procesa koji će pridonijeti ostvarivanju neposredne financijske koristi.

Strategija izvrsnosti izbor je i razvoj najboljeg mogućeg načina poslovanja radi zadovoljstva kupaca i postizanja dobrih poslovnih rezultata. Na ovoj će se tribini govoriti upravo o načinima i sredstvima potrebnima za izradu strategije izvrsnosti i financijskim koristima od njezine primjene u praksi. Bit će riječi i o različitim praksama u pristupu odabira i provedbe strategije budući da se radi o odabiru koji samostalno donosi svaki poslovni subjekt.

Glavni predavač na tribini je Joseph A. DeFeo, predsjednik i CEO Juran Globala, jedan od vodećih svjetskih autoriteta u području transformacije sustava organizacija i načela tzv. breakthrough managementa. DeFeo već 28 godina radi kao savjetnik pomažući poslovnim liderima povećati prodaju i smanjiti troškove te unaprijediti zadovoljstvo kupaca programima poboljšanja kao što su upravljanje kvalitetom poslovnih procesa, lean i Six Sigma, strateško planiranje i transformacija kulture poslovanja i kvalitete.

Njegova sposobnost pronalaženja rješenja složenih problema i primjene dokazanih metodologija učinila ga je traženim među vodećim svjetskim tvrtkama kao što su Anthem, Duracell, Emhart Glass, Lance Foods, Raytheon, Samsung, Unilever, BASF, Johnson Controls, itd. DeFeo vjeruje kako je ključ dobrih poslovnih rezultata neumorna usmjerenost na kupca i poštenje te upućuje na to kako je potrebno prihvatiti kvalitetu umjesto da se s njom borimo kako bismo postali globalno konkurentni. Autor je i koautor knjiga i popularnih tekstova te motivacijski govornik na brojnim konferencijama u više od 30 zemalja.

Predavanje će biti održano na engleskom jeziku.

12.10.2017.

Ilustracija (foto: Pixabay.com)

EPSKI TJEDAN U HRVATSKOJ Kampanja Hrvatske turističke zajednice dosegla 40 milijuna ljudi

19.10.2017.

Riječ je o kampanji koja je pokrenuta s ciljem poticanja fanova i potencijalnih turista da kreiraju svoj odmor iz snova. Više>

Foto: Pixabay.com

HRVATSKI GOSPODARSTVENICI IDU U AUSTRALIJU Pomoći će im i naši iseljenici

19.10.2017.

Prijave za izaslanstvo prikupljaju se do 1. studenoga. Više>

Foto: Pixabay.com

SLAVONIJA PREDSTAVLJENA U MÜNCHENU Poticaj njemačkim turoperatorima da povedu turiste u Đakovo, Osijek, Vukovar...

18.10.2017.

Enogastronomsku ponudu predstavili su Šokci u izvornoj muškoj narodnoj nošnji. Više>

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: Rutesheim - Croatia B

FOTO: Hrvatski dan Luksemburg

FOTO: Croatia Bietigheim - FC Löchgau

FOTO: Hercegovačka večer u Gerlingenu

FOTO: Štenci za udomljavanje

FOTO: Susret iseljenih Uzdoljana

FOTO: Germania - Croatia Bietigheim

FOTO: Velika Gospa

FOTO: IV. Hrvatske svjetske igre, treći dan

FOTO: Sommerfestival der Kulturen