NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

26.09.2018
tekst
tekst

Poslovne vijesti

KAKO RAZVITI STRATEGIJU IZVRSNOSTI? Dođite na tribinu i doznajte!

Ilustracija (foto: Pixabay.com)

Strategija izvrsnosti izbor je i razvoj najboljeg mogućeg načina poslovanja.

Ilustracija (foto: Pixabay.com)

Autor: CroExpress

Hrvatska gospodarska komora poziva vas 13. listopada u 11 sati na 143. tribinu koja će se održati u Vijećnici HGK na Rooseveltovom trgu 2 u Zagrebu. Cilj je tribine uputiti tvrtke i institucije te sve zainteresirane kako da kreiraju, razvijaju, provode i prilagođavaju razvojne strategije u poslovnom okružju ne bi li bolje poslovali. Ostvarivanje dobrih poslovnih rezultata primjenom strategije izvrsnosti dugoročno je ulaganje u unapređivanje poslovnih procesa koji će pridonijeti ostvarivanju neposredne financijske koristi.

Strategija izvrsnosti izbor je i razvoj najboljeg mogućeg načina poslovanja radi zadovoljstva kupaca i postizanja dobrih poslovnih rezultata. Na ovoj će se tribini govoriti upravo o načinima i sredstvima potrebnima za izradu strategije izvrsnosti i financijskim koristima od njezine primjene u praksi. Bit će riječi i o različitim praksama u pristupu odabira i provedbe strategije budući da se radi o odabiru koji samostalno donosi svaki poslovni subjekt.

Glavni predavač na tribini je Joseph A. DeFeo, predsjednik i CEO Juran Globala, jedan od vodećih svjetskih autoriteta u području transformacije sustava organizacija i načela tzv. breakthrough managementa. DeFeo već 28 godina radi kao savjetnik pomažući poslovnim liderima povećati prodaju i smanjiti troškove te unaprijediti zadovoljstvo kupaca programima poboljšanja kao što su upravljanje kvalitetom poslovnih procesa, lean i Six Sigma, strateško planiranje i transformacija kulture poslovanja i kvalitete.

Njegova sposobnost pronalaženja rješenja složenih problema i primjene dokazanih metodologija učinila ga je traženim među vodećim svjetskim tvrtkama kao što su Anthem, Duracell, Emhart Glass, Lance Foods, Raytheon, Samsung, Unilever, BASF, Johnson Controls, itd. DeFeo vjeruje kako je ključ dobrih poslovnih rezultata neumorna usmjerenost na kupca i poštenje te upućuje na to kako je potrebno prihvatiti kvalitetu umjesto da se s njom borimo kako bismo postali globalno konkurentni. Autor je i koautor knjiga i popularnih tekstova te motivacijski govornik na brojnim konferencijama u više od 30 zemalja.

Predavanje će biti održano na engleskom jeziku.

12.10.2017.

Foto: HGK

SVJETSKI KONGRES PODUZETNIKA Održat će se u Zagrebu od 24. do 27. listopada

25.09.2018.

Za hrvatske tvrtke izvoznike odobreni su dodatni popusti. Više>

Ilustracija (foto: Pixabay.com)

TOP POSLOVI U INOZEMSTVU Facebook traži Hrvate za rad u Dublinu, velika tvrtka iz Frankfurta IT stručnjaka, Austrijanci sezonske radnike...

19.09.2018.

Radna mjesta u inozemstvu po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova. Više>

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: Festival ‘Lošinjskim jedrima oko svijeta’

FOTO: Gospa velikog hrvatskog krsnog zavjeta u HKM Stuttgart

FOTO: Predsjednica u SAD-u

FOTO: Adventure Racing Croatia 2018

FOTO: Romantična večer u Ninu

FOTO: Saljska fešta

FOTO: Doček Vatrenih

FOTO: 16. Ninska šokolijada

FOTO: Misa na otvorenom

FOTO: Navijači prije utakmice