NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

15.12.2017
tekst
tekst

Aktualno

MAČAK NAJČUDNIJEG IMENA I NAJLJEPŠIH OČIJU Specijalni agent Seeley Kaciga traži dom

Foto: M.M.

KONTAKT: 098/205-049

Foto: M.M.

Foto: M.M.

Autor: M.M.

Specijalni agent Seeley Kaciga je jedan jako cool tip. Pokupljen je s ulice u sklopu uhvati-kastriraj-vrati projekta. Tijekom oporavka se tako cool izvalio na leđa i uživao u maženju da mu je uspjelo obrlatiti tetu čuvalicu da ga ne vrati na hranilište. 

Jako se voli maziti i nosati u naručju izvaljen na leđa. Većinu vremena se izležava, a voli se i poigrati s micama. Naučen je na mačje i pseće društvo i sa svima se super slaže. Potpuno je neustrašiv, coolerski procesuira sve, tako da je super izbor i za dinamičniji/glasniji/nemirniji dom, npr. s malom djecom. Poseban je i po očima, čija se boja (uživo) skroz neobično prelijeva iz svijetloplave u žutu boju.

Nalazi se u Zagrebu. Prema procjeni veterinara rođen je oko 31.7.2016. U novi dom dolazi veterinarski pregledan, zdrav, očišćen i redovno tretiran protiv svih parazita, cijepljen protiv zaraznih bolesti, kastriran i FIV/FeLV negativan.

Udomljuje se na područje Zagreba i okolice, u stan/kuću bez izlazaka van, s omreženim balkonom/terasom i omreženim prozorima koji su tijekom toplog dijela godine otvoreni. Izlazak u dvorište dolazi u obzir samo ako mačka ne može izaći iz njega. Udomljuje se uz provjeru uvjeta, što znači da će ga teta čuvalica osobno dovesti u novi dom. Naravno, svi zainteresirani su dobrodošli posjetiti ga kod tete čuvalice!

P.s. Udomljenjem specijalnog agenta Seeleyja Kacige omogućujete teti čuvalici da skloni novu micu s ulice.

KONTAKT: 098/205-049

03.10.2017.

Pixabay: Mizter_x94

NOVA POLITIKA YouTube uklanja sve video sadržaje povezane s ekstremistima i terorističkim skupinama

14.11.2017.

Njemačka je u lipnju usvojila zakon koji predviđa novčane kazne za društvene mreže koje odmah ne uklone govor mržnje. Više>

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: Hrvati u Peruu

FOTO: Charles Billich

FOTO: Kao nekad pred Božić 2017

FOTO: Croatia B - Riexingen

FOTO: Nikolinje Stuttgart

FOTO: Croatia Bietigheim - TSV Grühnbül

FOTO: Sveta misa Buenos Aires

FOTO: Croatia B - Schwieberdingen

FOTO: Vukovar u Münchenu

FOTO: Vukovar