NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

20.02.2018
tekst
tekst

Hrvatska

(VIDEO) PERNAR ZA SABORSKOM GOVORNICOM IZVADIO ČEŠNJAK 'Ovo je protiv đavala i protiv krvopija'

Youtube screenshot

Miro Kovač ga nazvao šarlatanom.

Br. pregleda: 1828

Youtube screenshot

Autor: Hina/CroExpress

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar upozorio je u srijedu u Saboru na razna poskupljanja, rekavši kako je težak život hrvatskih građana, a za govornicu je došao s vijencom češnjaka protiv, kako je kazao, ‘pijenja krvi hrvatskom narodu’, a zastupnik Miro Kovač (HDZ) Pernarov je istup nazvao šarlatanstvom i stramoćenjem Hrvatskog sabora.

‘Poskupljenje vode, struje, povećanje PDV-a, porez na mobitele.... Ljudima je teško živjeti. ...Ovo je očito zadnje s čim se hrvatski narod može obračunati protiv HDZ-a jer očito drugih instrumenata nema’, ustvrdio je Pernar nakon stanke koju je zatražio u ime Kluba držeči u ruci vijenac češnjaka koji je dobio od jedne sugrađanke.

‘Nadam se da će politika pijenja krvi hrvatskom narodu i mučenja vlastitiog naroda prestati ‘, dodao je i ostavio češnjak za govornicom izrazivši nadu da će djelovati.

Miro Kovač (HDZ) pozvao je na ‘prekid patnji zbog stanja gospodina Pernara’, nazvavši izlaganje Pernara cirkusijadom, šarlatanstvom i sramoćenjem Hrvatskog sabora.

Zamolio je predsjedavajućeg Željka Reinera da više ne dopušta takve stanke, na što je Reiner odgovorio da je sreća što nije u Sabor donesen glogov kolac.

28.09.2017.

Davor Bernardić je u TOP 10 (foto: Hina)

ODABRANO 10 NAJLOŠIJIH KOMUNIKATORA S JAVNOŠĆU Među njima političari iz više stranaka, bivša nogometna legenda, biskup, rektor...

20.02.2018.

Jedan od njih bit će danas proglašena Antikomunikatorom 2018. pa će dobiti nagradu – 'Šipak godine'. Više>

Foto: Hina

MINISTAR UPRAVE ODGOVORIO SRPSKOM NARODNOM VIJEĆU 'Zastupljeni ste jako dobro, kad bi Hrvati u Srbiji imali takva prava...'

20.02.2018.

Naglasio je kako naročito podržava zadnji zahtjev SNV-a, a to je žurno uključivanje svih susjednih zemalja u europske integracije. Više>

Foto: Hina/Daniel Kasap

I HRVATI BI U SVEMIR Potpisan sporazum s Europskom svemirskom agencijom

19.02.2018.

ESA je međunarodna organizacija s 22 države članice. Više>

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: Stepinčevo i duhovna obnova u Stuttgartu

FOTO: Stepinčevo u Münchenu

FOTO: Hrvoje Jurić u Stuttgartu

FOTO: Sljeme pod snijegom

FOTO: Kuća

FOTO: KUD Stuttgart na Sajmu turizma

FOTO: Lidija Jahr Weis izložba

FOTO: Nova godina

FOTO: Božić u iseljeništvu

FOTO: Božić u Zagrebu