NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

17.03.2018
tekst
tekst

Sport

FILIPE, SVI SMO UZ TEBE Hrvatski boksač u subotu ima prvu profesionalnu borbu karijere

Foto: Filip Hrgović Facebook

Brončani s Olimpijade.

Foto: Filip Hrgović Facebook

Autor: Hina/CroExpress

Hrvatski boksač Filip Hrgović, osvajač brončane olimpijske medalje u superteškoj kategoriji, imat će u subotu u sklopu World Boxing Super Series četvrtfinalnog turnira u Rigi svoju prvu profesionalnu borbu u karijeri.

Hrgovićeva borba s Brazilcem Raphaelom Zumbanom Loveom bit će jedan od uvodnih dvoboja ove sportske priredbe u subotu koju će predvoditi Mairis Briedis i Mike Perez. Svi boksači borit će se u šest rundi po tri minute u Areni Riga.

'Žao mi je što se moja prva borba nije dogodila i puno prije. Bilo je dosta problema u realizaciji o kojima ne bih govorio, ali sada napokon mogu krenuti. Sretan sam što ću opet biti u ringu nakon više od godinu dana. Bit će ovo dugačko i teško putovanje, ali znam da sam kvalitetan i znam da sam rođen za ovo', izjavio je Filip Hrgović uoči svoje prve borbe.

World Boxing Super Series (WBSS) je prvi godišnji boksački turnir koji okuplja 'najbolje od najboljih' boraca, koji će se diljem svijeta natjecati za trofej Muhameda Alija. Ukupno 16 elitnih boksača u dvjema težinskim kategorijama (Cruiserweight & Super Middleweight) borit će se u četrnaest borbi u eliminacijskom turniru, a pobjednik svake divizije bit će okrunjen u svibnju 2018. godine.

Hrgovićeva borba je jedna od tri glavne borbe u subotu te će je prenositi televizijske kuće koje imaju pravo na World Boxing Super Series (WBSS).

27.09.2017.

Foto: Ante Mihaljević

VELIKA POBJEDA U GRADSKOM DERBIJU 'Pala' je Germania, Croatia Bietigheim u srijedu može preuzeti prvo mjesto u Bezirksligi!

13.03.2018.

Cijela ekipa Croatie ostavila je srce na terenu, a treneri su svojim potezima nadmudrili protivnike. Više>

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: TSV Eltingen - Croatia bietigheim 0:2

FOTO: Croatia Bietigheim - Germania 2:1

FOTO: Nin

FOTO: Predsjednica u Argentini

FOTO: Rimac Concept 2

FOTO: Korizmena duhovna obnova za mlade u Stuttgartu

FOTO: Ivana Štimac u Cro-Cafeu

FOTO: Snježne skulpture u Osijeku

FOTO: Korčula

FOTO: Zimska vježba MORH-a