NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

13.12.2017
tekst
tekst

Aktualno

NJEŽNI DIV Samy se lako sprijatelji sa svima, a zna i šetati na lajni!

Foto: M.M.

KONTAKT: 098 1658789

Foto: M.M.

Foto: M.M.

Autor: M.M.

Samy je nježni div – izrazito krupan i masivan mačak izrazito nježnog i staloženog karaktera. Na sve reagira prijateljski i bez ikakvog straha.

Nakon što je nekoliko mjeseci stanovao sam, došao je u veliki čopor tete čuvalice i od prvog trena na sve reagirao prijateljski. S prijateljskim micama je već nakon nekoliko minuta bio pravi prijatelj, a pobunu neprijateljskih mica 'odradio' je potpuno smireno, bez ikakve reakcije. Lako prihvaća svakog novog mačjeg člana čopora, kao i prijateljski raspoložene pse. S ljudima je jako mazan i nježan. Iako se obožava maziti, nije nimalo naporan, nego mirno čeka da ga dođete pomaziti. Više je ljenjivac nego aktivan. Kako teta čuvalica živi u stanu u prilično prometnom okruženju, a Samy obožava ići u šetnje, naučila ga je na svakodnevne šetnje na lajni, koje su mu najdraži i najzanimljiviji dio dana.

Da ulovi zlatnu ribicu, Samy bi poželio dom s mačjim društvom i sigurnim šetnjama po prirodi.

Udomljuje se na područje Zagreba i okolice, kao kućni mačak, kojeg će udomitelj držati u sigurnim uvjetima, adekvatno hraniti i osigurati mu veterinarsku skrb tijekom života. Udomljuje se uz provjeru uvjeta, što znači da će ga teta čuvalica osobno dovesti u novi dom. Naravno, svi zainteresirani za Samyja su dobrodošli posjetiti ga kod tete čuvalice!

21.09.2017.

Pixabay: Mizter_x94

NOVA POLITIKA YouTube uklanja sve video sadržaje povezane s ekstremistima i terorističkim skupinama

14.11.2017.

Njemačka je u lipnju usvojila zakon koji predviđa novčane kazne za društvene mreže koje odmah ne uklone govor mržnje. Više>

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: Charles Billich

FOTO: Kao nekad pred Božić 2017

FOTO: Croatia B - Riexingen

FOTO: Nikolinje Stuttgart

FOTO: Croatia Bietigheim - TSV Grühnbül

FOTO: Sveta misa Buenos Aires

FOTO: Croatia B - Schwieberdingen

FOTO: Vukovar u Münchenu

FOTO: Vukovar

FOTO: Kupreška večer